Krótko mówiąc, można ze specyfikacji wykreślić, że zapisuje w formacie RAW ... kiepścizna jak w zwykłej małpce.
Krótko mówiąc, można ze specyfikacji wykreślić, że zapisuje w formacie RAW ... kiepścizna jak w zwykłej małpce.
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
W Nikonie D70 miałem i w rawie i w jpg, matryca się po prostu "przeładowywała", przy ostrych blikach i krótkich czasach, taki jej psi urok był, ale chyba nie aż tak bardzo jak tutaj.
Tak to m.innymi D70 wyglądało (fota od Kena R.):
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Duży plus dla Fuji, że przed Świętami zdecydowało się przyznać do błęduPo tej wpadce oraz tej z przysłoną w x100 można mieć nadzieję, że zapowiedziany bezlusterkowiec będzie bardziej dopracowany
![]()
TU jest ciekawa recenzja użytkownika z dużą ilością zdjęć w pełnym rozmiarze do pobrania.
Kurcze bardzo mi się podoba obrazek z tego aparatu (jak na kompakt), nie wiem czemu ale przypomina mi stare dobre czasy Canona G3, szkoda, że taki babol i taka cena. Trzeba poczekać na nowego firmware. Tymczasem może ten efekt być nawet interesujący:
http://farm8.staticflickr.com/7170/6...2d9b7850_b.jpg
Pozdrawiam
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu