Skąd się wzięła, kto ją zrobił i gdzie ? Odpowiedź można znaleźć w tym artykule
Skąd się wzięła, kto ją zrobił i gdzie ? Odpowiedź można znaleźć w tym artykule
I przy okazji odkryto nowe państwo![]()
Tu była zakazana reklama
Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
Zejdź z chodnika !!!
Ja wiem, że czytanie komentarzy na onecie może być szkodliwe dla zdrowia psychicznego, jednak w tym przypadku pojawił się tam link do artykułu w Wikipedii, gdzie znalazło się również to zdjęcie:
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Podobną fotkę, do tej z tapetki, można zrobić pod Trzebnicą. Jest kilka miejscówek łudząco przypominających ten obrazek... trzeba by się tam jednak wybrać dość wczesną wiosną, zanim rzepak zakwitnie :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Kiedyś myślałem, że to bardziej grafika niż realne zdjęcie. Ciekawe ile gość zgarnął za to. Twierdzi że paparazzi lepiej zarabiają na celebrytach, ale jedno jest pewne. Takiej "oglądalności" nikt z nich nie ma :-D
Zapewne dostał zapłatę za wykonanie zdjęcia + gażę za każdą sprzedaną kopię winXP zawierającego to zdjęcie.
Najlepszym biznesem jest stworzenie logo dla jakiejś gazety o dużym nakładzie. Dostaje się parę groszy co prawda od każdego egzemplarza, no ale jeżeli są ich tysiące czy setki tysięcy... ;-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
albo kupili na stockach za 1 dolara![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze