Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Dramat z dostępnością chemii do E-6

Mieszany widok

Domyślnie

Jeśli chodzi o Wrocław to robiłem "rozeznanie przed naświetleniem" i filmy w e-6 (przynajmniej mały i średni) wołają "pod dachem" na komandorskiej. Nie wiem czy pan mi ściemniał, ale mówił że tego samego dnia zrobią (sic!).
    C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX

Regulamin pkt 8.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patryk_mirek Zobacz posta
    Jeśli chodzi o Wrocław to robiłem "rozeznanie przed naświetleniem" i filmy w e-6 (przynajmniej mały i średni) wołają "pod dachem" na komandorskiej. Nie wiem czy pan mi ściemniał, ale mówił że tego samego dnia zrobią (sic!).
    W każdym Rossmanie masz E6 i BW. Osobiście nie mam najmniejszego zastrzeżenia do wywołanych tam slajdów (mały obrazek, bez ramkowania). Nie ściemniają, że brak chemii i nie windują przez to cen.

Coś już napisał Awatar goran

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomekd2 Zobacz posta
    W każdym Rossmanie masz E6 i BW. Osobiście nie mam najmniejszego zastrzeżenia do wywołanych tam slajdów (mały obrazek, bez ramkowania). Nie ściemniają, że brak chemii i nie windują przez to cen.
    Ja póki co też spróbowałem i 5 rolek velvi/provi wywoałem w Rossmanie (czyli pewnie cewe). Cena fajna, czas oczekiwania 3 dni, slajd bez zacieków i zarysowań (brałem bez ramkowania !) Narazie złego słowa o nich nie powiem ...

Uprawnienia umieszczania postów