Faktycznie, coś mi ta trawa nie wyszła. Dzięki koledzy.
Może jeszcze tam zrobię jakieś zdjęcia, chociaż z reguły nie wracam do starych kadrów.
Faktycznie, coś mi ta trawa nie wyszła. Dzięki koledzy.
Może jeszcze tam zrobię jakieś zdjęcia, chociaż z reguły nie wracam do starych kadrów.
B/W dla mnie ciekawszy klimat.
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
Zdjęcia torpedowni z nurkami tez nie widziałam, więc można powiedzieć, że udało Ci się zorbić zdjęcie inne niż reszta
Tylko nie jestem przekonana do sepii w tym przypadku...
100 to super uchwycony moment, ale jestem strasznie ciekawa co było "potem"![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Stwierdzenie : "Cała przyjemność po mojej stronie" w stosunku do zdjęcia faktycznie jest komplementem. Skoro mieszkamy na tej samej planecie to za komplement dziękuję.
Stwierdzenie to w stosunku do cytatu : "Proszę zwrócić uwagę na jeden punkt podparcia..."
było już dla mnie mniej zrozumiałe.
Ale skoro już wiadomo o co chodzi to jeszcze raz podziękuję.
Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 07-06-2012 o 22:49
Hi...
Korci mnie to pytanie od dawna... Waldek - prostujesz zdjęcia ? Cropujesz żeby nie było dystorsji ? Próbowałem niektóre kadry odtworzyć ale mam wrażenie że potęga jest też u Ciebie w obróbce.
Pozdrawiam..
Skoro wymieniliśmy już uprzejmości, to spokojnie poczekam na nowe zdjęcia :rolleyes:
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis