Strona 24 z 40 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 396

Wątek: [waldekgdynia] Odbicia

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

Waldek - w fotografii jest czesto tak, ze albo sie cos dostrzega albo jest sie slepym na pewne tresci - niewatpliwie potrafisz masz oko i potrafisz zlapac krzywe i uklady dla innych czesto niedostrzegalne. Powtorze, ze ten "industrial" w Twoim wykonaniu jest fajny. Tutaj odcienie niebieskiego i szarosci swietnie zagraly, takze kadrowanie (nawet ta lampa na pierwszym jest tutaj OK). Zdjecia do prospektu UG :-)

Uzależniony Awatar kaindox

Domyślnie

87 piękna zabawa formą ale pomyśl o zmianie hostingu zdjęć nie wiem czy to tylko akurat dzisiaj ale jedno zdjęcie otwiera się przez ponad 30s

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

93 tez mi podchodzi - szukanie symetrii, kolory jak poprzednio swietnie graja - pasuje i uzupelnia serie bardzo dobrze

Domyślnie

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 24-05-2012 o 23:28 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Domyślnie

96 mogłoby być ciekawe jakbyś stał na wprost okien a słupy posłużyły jako obramowanie
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Domyślnie

Pytanie do Tych co chcą jeszcze przeglądać ten wątek - która wersja : kolor czy cz-b ciekawsza ?

Coś już napisał
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Dla mnie cz-b, jakoś mi ta zieleń trawy w kolorze nie pasuje do całości.

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...
    Cytat Zamieszczone przez waldekgdynia Zobacz posta
    Pytanie do Tych co chcą jeszcze przeglądać ten wątek - która wersja : kolor czy cz-b ciekawsza ?
    Żebyś Ty wiedział ile razy napisałem i skasowałem . Musiałbym się powtarzać. A co do "lepszej" wersji - te zdjęcia się różnią - i to zdecydowanie - są inaczej skadrowane. To dla mnie dwa różne obrazy. Inna sprawa że trawa na kolorze jest jakby trochę przesycona, ale oglądam na lapsie i tu w ogóle kolory są z kosmosu. Gdy pierwszy raz rzuciłem okiem to bardziej przemówiła do mnie wersja kolor. Ten cokolik jakoś klamruje to zdjęcie (na BW jest mocno wycięty i zwinietowany).

Pozdrawiam...

Strona 24 z 40 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów