Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 396

Wątek: [waldekgdynia] Odbicia

Mieszany widok

Domyślnie

Mam wątpliwości czy warto jeszcze zamieszczać tutaj fotki. :sad:
    Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 17-11-2011 o 22:25

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Czemuż to?Uważasz że wartość Twoich zdjęć zależy od ilości szybkich i pochopnych opinii?
    Lub w ogóle od opinii innych?
    Wybitni Twórcy byli wyśmiewani wręcz ,nierozumiani jak Norwid Van Gogh i wielu,wielu innych.Zyskali wielkość bo robili swoje.Pracowali.
    To forum jest dlatego dla mnie wartościowe że nie ma zalewu zachwytów nad każdym zdjęciem.Ale każdy zamieszczający dobre fotki znajdzie Tu swój wielki dzień.Zapewniam.
    Więc do dzieła. :-)

Domyślnie

Skoro tak twierdzisz.

Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 17-11-2011 o 22:40

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

No i co? Nie widać że dobre? Widać. Wystarczy pokazywać takie foty dalej.Spoko,każdy sobie na awatarek zerknie i nick oraz fotkę zapamięta.A pochwały czy komentarze rodem z np ,fotokozaczek po co tutaj? Na tym forum.
    Ganiając po forum za błędami,pomyłkami ,wulgaryzmami ,kłótniami ,porządkując wątki,dostrzegam zdjęcia przecież.Na pewno w każdej chwili potrafię wymienić grupę zamieszczających najlepsze fotki.I IMHO nie ja jeden tak mam, lecz my wszyscy na CB..

Domyślnie

14. ( 13 jest jak wiadomo pechowa więc wypadła )

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldekgdynia Zobacz posta
    Mam wątpliwości czy warto jeszcze zamieszczać tutaj fotki. :sad:
    Chodzi o brak komentarzy?
    Jak napisał wyżej Janmar - nie sądzę żeby 120 postów w stylu "super", "świetne", "wspaniałe" etc. miało jakąkolwiek wartość szczególnie dla kogoś kto wie do czego służy aparat :cool:.

BTW: ja przeglądam wszystkie galerie, nie wszystkie szczegółowo - w niektórych się zatrzymuję, inne przelatuję, do niektórych wracam, czasem o coś spytam. Nigdy nie komentuję, bo mam taką zasadę.
    Nieraz widzowie są tylko się nie ujawniają. Nie raz i nie dwa pewnie czerpią inspirację - warto zamieszczać tu swoje prace :cool:.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 18-11-2011 o 01:35
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Brakuje mi konstruktywnej krytyki.
    Oczywiście miło jest przeczytać, że fotka znajduje uznanie w oczach innych forumowiczów ale nie tylko o to chodzi.
    Z reguły każde zdjęcie można obrobić na kilka sposobów i nie zawsze ten autorski jest najlepszy czy najciekawszy.
    Ponadto to co nam się podoba nie zawsze znajduje zainteresowania u odbiorców.
    Tutaj takim przykładem jest fotka 14 ( gitara i pałac ).
    Mnie wydaje się, że to jest ciekawy kadr ale mam mieszane uczucia pomimo wszystko.
    Dlatego chciałbym przeczytać opinie innych.
    Ale skoro ich brak to trudno.
    Pozostaje pogodzić się z tym lub dać sobie spokój.
    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 18-11-2011 o 09:04

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Hi...
    Cytat Zamieszczone przez waldekgdynia Zobacz posta
    Brakuje mi konstruktywnej krytyki.
    Oczywiście miło jest przeczytać, że fotka znajduje uznanie w oczach innych forumowiczów ale nie tylko o to chodzi.
    Z reguły każde zdjęcie można obrobić na kilka sposobów i nie zawsze ten autorski jest najlepszy czy najciekawszy.
    Ponadto to co nam się podoba nie zawsze znajduje zainteresowania u odbiorców.
    Tutaj takim przykładem jest fotka 14 ( gitara i pałac ).
    Mnie wydaje się, że to jest ciekawy kadr ale mam mieszane uczucia pomimo wszystko.
    Dlatego chciałbym przeczytać opinie innych.
    Ale skoro ich brak to trudno.
    Pozostaje pogodzić się z tym lub dać sobie spokój.
    Pozdrawiam.
    Aj tam krytyka . Po co krytykować jak się samemu nie da lepszego . Skrytykowałem raz - a potem - przynajmniej dobre.. Jak nie świetne (dla mnie oczywiście . A co do 14 - świetne oko, ale wiesz - czasem po prostu nie da się zrobić dobrego zdjęcia. Po prostu trzeba by może gitarę przestawić parę metrów, albo np wkopać się w chodnik..

Ja w takim przypadku sięgam np po fisha... a może coś "wyjdzie" .

Pozdrawiam...

Domyślnie

17.

Nie mam pewności czy ściany Senatu były białe czy kremowe ale w tym sztucznym oświetleniu to wszystko jest możliwe.

Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 21-11-2011 o 22:37

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów