Pokaż wyniki od 31 do 40 z 396

Wątek: [waldekgdynia] Odbicia

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Mam wątpliwości czy warto jeszcze zamieszczać tutaj fotki.
    Warto. Nie wpadaj w żadne kompleksy tylko dalej zamieszczaj.

Nie widać że dobre? Widać. Wystarczy pokazywać takie foty dalej.
    No właśnie.

Tutaj takim przykładem jest fotka 14 ( gitara i pałac ).
    Mnie wydaje się, że to jest ciekawy kadr ale mam mieszane uczucia pomimo wszystko.
    Dlatego chciałbym przeczytać opinie innych.
    Ciekawy kadr. Jak na mój gust, to niepotrzebnie "przyciąłeś" lewy bok PKiN. Ja bym spróbował się leciutko przesunąć w prawą stronę i zrobiłbym jeszcze dwa ujęcia: jedno na styku boku gitary i pałacu a drugie z zachowaniem małej szczeliny pomiędzy tymi dwoma obiektywami. Jak będziesz jeszcze w tym miejscu, to pstryknij te dwa dodatkowe ujęcia i porównaj z tym wcześniejszym. Zobaczysz które jest najbardziej korzystne.

Brakuje mi konstruktywnej krytyki.
    Sądzę, że najlepiej na Twoje pytanie odpowiedziano w #33. Zamieszczane przez Ciebie zdjęcia mają to coś w sobie, co przyciąga wzrok. Uważam, że bardzo dobrze wykorzystujesz możliwości obiektywu. Bryan Peterson w swojej książce pt. "Kreatywna fotografia bez tajemnic" napisał, ze tzw wyobraźnię wzrokową posiada nie więcej niż 10 % wszystkich fotografów - Ty mieścisz się w tej dziesiątce.
    Brakuje Tobie konstruktywnej krytyki - nie ma za bardzo co tutaj krytykować. Z kolei czcze gadanie obserwatorów nie jest tutaj nikomu potrzebne - potrzebne są tylko zdjęcia.
    A więc do dzieła kolego i nie daj nam długo czekać na efekty swojej pracy.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 18-11-2011 o 11:27
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów