Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Fotografia szkolna. Co kupić?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    do fotografii szkolnej najbardziej potrzebne Ci są znajomości, najczęściej takie zdjęcia wykonuje "szwagier" pana dyrektora
    A nie pomyślałeś, że być może Gubol jest właśnie szwagrem dyrektora i stąd pomysł na ten świetny biznes.

Gubol, napisz coś więcej - czy fotografujesz, jakie te zdjęcia chcesz robić, jak Ty to widzisz, wtedy zapewne dostaniesz jakieś sensowne podpowiedzi.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    Gubol, napisz coś więcej - czy fotografujesz, jakie te zdjęcia chcesz robić, jak Ty to widzisz, wtedy zapewne dostaniesz jakieś sensowne podpowiedzi.
    AMMarshall zobacz jak Gubol zadał pytanie (oczywiście mogę się mylić bo np zastosował jakiś skrót myślowy) jakby nie miał zielonego pojęcia jak się do tego zabrać, jakby w ogóle nie przemyślał tematu tylko dajcie mi przepis na tacy.

Mógłby chociaż poszperać po necie poczytać o takiej foto (zresztą kiedyś była chyba tutaj dyskusja na ten temat) i napisać mam body xxx obiektywy xxx, chcę dokupić lampy xxx + modyfikatory xxx czy to dobry zestaw.

A tak wygląda że pytanie zadaje uczeń który właśnie dostał lustro i będę zarabiał.
    Ostatnio edytowane przez Strebor ; 31-08-2011 o 10:40
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Uprawnienia umieszczania postów