Wklejamy zdjecia do albumu w kategorii konkurs.
Temat konkursuomowy Kisiel
Warunki : Musi być wykonane w domu (czyli rzadnych plenerów)
PS : Tylko podstawowy tuning bez efektow specjalnych
Wklejamy zdjecia do albumu w kategorii konkurs.
Temat konkursuomowy Kisiel
Warunki : Musi być wykonane w domu (czyli rzadnych plenerów)
PS : Tylko podstawowy tuning bez efektow specjalnych
Hurra!![]()
Proponuje jakos uhonorowac zwyciezce kisielowego konkursu, jak również nastepnych... Moze na stronie glownej zapodac nicka zwyciezcy i link do zdjecia, mogłoby to wisiec do czasu ogłoszenia zwyciezcy nastepnej edycji. A jesli beda ciekawe zdjecia i duzo uczestników, to postaram sie umiescic info z linkiem na pewnej bardzo popularnej stronie komputerowejProponuje tez zobligowac moderatorow do aktywnosci fotograficznej, bo jak na razie to nie świecą przykładem
8)
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
OK - zwycieskie zdjęcie będzie gdzieś na forum wyeksponowane do czasu następnego konkursuZamieszczone przez JaW
![]()
czy ja już źle widzę, czy moje off-konkursowe zdjęcie zapałki (już po rozstrzygnięciu) zostało w automagiczny sposób BEZ OSTRZEŻENIA usunięte?
tak tylko pytam..![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Nie jest cały czas - chyba ze autorka je usunelaZamieszczone przez wizja
ja mówię o pokonkursowym, a tego nie widzę - oko jest konkursowe - a muszelki zaginęły w akcji..
ps. autOR (widać tam mojego ptaszka obok nicka? :wink: )
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Muszelki i inne ja skasowalem - bo album jest jedynie na konkursy- jak ktos chce zaprezentowac swoje pracy to w forum Galerie podaje linka.Zamieszczone przez wizja
warto też przyznawać dodatkowe punkty do końcowej oceny za szybkość wstawienia pracy - jak na razie chyba się wszyscy czają, co umieści ktoś inny i ew. wtedy wyrównać/podnieść poziom pracy![]()
hazan, weź daj przykład i wstaw ten kisiel![]()
ps. ja na razie znalazłem w domu budyń i galaretkę, ale zaraz się wybieram po to chol... kisielek kochany :wink:
a teraz pomysł dla "bezpłodnych":
1)kupujemy kisielek, ok. 50 opakowań
2)gotujemy kisielek(ma być z lekka rzadki)
3)wlewamy kisielek do wanny
4)na kamerę nakładamy łoterpruf kejs
5)robimy fotkę podkisielkową
Powodzenia![]()
![]()