ja tam ani słowa o nowym bagnecie nie widzę
600D | X-M1
Dokladnie, bagnet dsl'ra, brak lustra, czyli mala zmiana w stosunku do A55 i jakis innowcyjny system matryc. Moze to byc nastepca A700, bagnet nex-a ma wtedy maly sens.
Miałem dzisiaj okazję podpiąć pod mój 5DII, opisany TUTAJzewnętrzny monitorek LCD Sony CLM-V55.
Jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem urządzenia. Niestety, Sony Polska jeszcze nie zna ceny sprzedaży monitora.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ciekawe jak to wyjdzie na tle Liliputów i Marshallów...
Marshall V-LCD70XP-HDMI kosztuje około 1000 USD.
Dotąd nie dowiedziałem się ile to będzie kosztowało w Polsce, ale wygoogliłem, że w USA ma być za 400. Więc cenowo dużo atrakcyjniejsze, chociaz ja sobie raczej tego nie kupię za tyle...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No i Marshall jest chyba bardziej zaawansowany jeśli chodzi o funkcje.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 26-01-2011 o 13:50 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Swego czasu jak byłem już blisko od kupna field monitora, to Liliputy były właśnie coś koło 300-400$ z full akcesoriami i zachwalane itp itd, dlatego takim ciekawy.
Liliput ma ta przewagę nad Sony, że wyświetla w 1080p
---Moje zdjecia na FB---
Nie wyświetla. Pobiera max 1080p, a wyświetla (a przynajmniej większość, którą wyklikałem) w 800×480. W sumie do 5d2 pasuje, bo 5d2 podczas nagrywania daje 480p, więc podgląd jest 1:1...
Dlatego też trochę tych specsów w opisie Sonego mi brakuje - cóż, trza poczekać...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://www.coollcd.com/hd-lcd-field-monitors_c846
Ostatnio edytowane przez micles ; 26-01-2011 o 16:32 Powód: Automerged Doublepost