Dzięki wszystkim!
jest tu cos dziwnego. W opisie aukcji jest napisane "Made exclusively for the MultiMAX" czyli wyprodukowane wylacznie do MultiMax.
Ale z kolei przy orginalnym kablu na stronie pocketwizarda pisze "Only for use with latest MultiMAX with ACC port and FlexTT5. Not for Plus II."
Wiec chyba cos namieszalem. Czytalem tez na opiniach w mazaon.com ze tam jest jeden styk zablokowany. Tamten koles wepchnął go szpilka i dziala ok. No ale to juz jest partyzantka.
No zgadaza sie. Tak jest napisane na stronie pocketwizarda. Ja mialem na mysli ze w opisie aukcji tego zamiennika jest napisane ze wylacznie MultiMax. Wiec nie jest to taki 100% zamiennik bo wychodzi na to ze z Flexami nie dziala. trzeba spytac sprzedawce, moze wie wiecej.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Janusz czy taka wtyczka oczywiście bez pilota zda egzamin?
http://allegro.pl/pilot-wezyk-photti...782335338.html
Jeszcze raz dzięki.Jak zrobię to dam znać czy wszystko jest OK!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner