"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A Nikon odpowie D600: http://nikonrumors.com/2012/04/25/an...kon-d600.aspx/
Chłopaki - przenoście się póki czas...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 26-04-2012 o 00:10 Powód: Automerged Doublepost
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nic, nic nie chciałem i nie mam zamiaru udowadniać, co zresztą napisałem. Działam, nie polecam Canona, od bardzo dawna: w lustrach od czasu D5100, w kompaktach od czasu XZ-1 czy G3.
Dobre jest to, że taki stary wyga jak ty Marcinie, link do Jankowego resize'u, zrozumiałeś jako próbę udowodnienia czegoś... komuś.
By pozostać w temacie, jak myślisz, co Canon (w sensie opóźnienia migawki i AF, matryca i tak będzie... lepsza inaczej) mógłby wytoczyć przeciw takiemu D600.
the silence is deafening
Nadal się nie rozumiemy.
Piszesz Pawle często szyfrem, jakimiś skrótami myślowymi, które mało kto rozumie. Nawet chyba nie zwracasz uwagi na to, że czasem ludzie nie odpisują na Twoje posty, bo pewnie ich nie rozumieją. A to co chcesz udowodnić czy jaką masz misje to jest tu zupełnie inna kwestia ale na pewno byłoby Ci dużo łatwiej gdybyś pisał tak żeby to dało się zrozumieć.
Co do tematu - przeciw D600 nic nie musi wytaczać, bo ma 5D mkII - pewnie będą jechać z ceną w dół. Przy czym dla mnie ta plota o D600 to raczej bardzo pobożne modlitwy, a nie jakaś realna przyszłość ale obym się mylił.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-04-2012 o 06:56
Kapitan Wagner
Kolekcjoner ma rację. Żeby zrozumieć o czym ty piszesz te swoje lakoniczne zdania czy wręcz podajesz tylko linki trzeba na bieżąco czytać p.r.f.c., CR, canon-board, nikoniarzy i jeszcze zapewne parę innych źródeł wiedzy dla onanistów sprzętowych.
Aż prosi się o cytat z Heya:
chciałabym móc zanurzyć głowę
w strumieniu twojej świadomości
:-)
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it