Strona 52 z 76 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 757

Wątek: Nowości od Nikona 2011/12?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jestem za - zmieniajcie - jak najwięcej :-D.
    Nie ma tak łatwo, jakiś czas będziecie się musieli ze mną pomęczyć jeszcze Najpierw niech Canon pokaże nowe APS-C, chyba, że zupełnie złożył broń. W odpowiednik Nikona V1 nie wierzę, tutaj Canon wykpił się G1X-em...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Yhymy, GH2 - 12800, GF1 - 3200 np. przy 1/4, etc. Na 5D3 też jest; ktoś marudził w innym wątku. Wiem, że to extreme, dlatego mi to nie przeszkadza, tym bardziej, że - jak gdzieś tu linkowałem - wywala się go pięknie w PS'ie "darkiem".

/edit: a i w LX3 na 3200
    W 5d mk3 ten fioletowy glow na wysokich iso zostal zlikwidowany przez nowy firmware.
    5D MKIII, EF 24L 1.4 II, EF 70-200L 2.8 IS II
    R6 MKII, RF 15-35L 2.8 IS, RF 50 1.8 STM, RF to EF Adapter
    Sony a6500, Sony E 10-18 OSS
    GoPro 11

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Nie ma tak łatwo, jakiś czas będziecie się musieli ze mną pomęczyć jeszcze Najpierw niech Canon pokaże nowe APS-C, chyba, że zupełnie złożył broń. W odpowiednik Nikona V1 nie wierzę, tutaj Canon wykpił się G1X-em...
    Pokaże zmodernizowanego 600D - cudów bym się nie spodziewał.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Pokaże zmodernizowanego 600D - cudów bym się nie spodziewał.
    A Nikon odpowie D600: http://nikonrumors.com/2012/04/25/an...kon-d600.aspx/
    Chłopaki - przenoście się póki czas...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Gietrzy to co podlinkowałeś co ma udowodnić?
    Dobre, odpowiem w tym samym stylu: dokładnie to, co napisałem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez ypl Zobacz posta
    W 5d mk3 ten fioletowy glow na wysokich iso zostal zlikwidowany przez nowy firmware.
    O? Dzięki, gdzieś mi umknęła ta informacja.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 26-04-2012 o 00:10 Powód: Automerged Doublepost
    the silence is deafening

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Dobre, odpowiem w tym samym stylu: dokładnie to, co napisałem.
    Nie wiem Pawle co takiego dobrego jest w tym, że często nie można zrozumieć co chciałeś napisać - i nie tylko ja na to narzekam.
    Ale cóż Twoja wola.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Nie wiem Pawle co takiego dobrego jest w tym, że często nie można zrozumieć co chciałeś napisać - i nie tylko ja na to narzekam.
    Ale cóż Twoja wola.
    Nic, nic nie chciałem i nie mam zamiaru udowadniać, co zresztą napisałem. Działam, nie polecam Canona, od bardzo dawna: w lustrach od czasu D5100, w kompaktach od czasu XZ-1 czy G3.
    Dobre jest to, że taki stary wyga jak ty Marcinie, link do Jankowego resize'u, zrozumiałeś jako próbę udowodnienia czegoś... komuś.
    By pozostać w temacie, jak myślisz, co Canon (w sensie opóźnienia migawki i AF, matryca i tak będzie... lepsza inaczej) mógłby wytoczyć przeciw takiemu D600.
    the silence is deafening

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nadal się nie rozumiemy.
    Piszesz Pawle często szyfrem, jakimiś skrótami myślowymi, które mało kto rozumie. Nawet chyba nie zwracasz uwagi na to, że czasem ludzie nie odpisują na Twoje posty, bo pewnie ich nie rozumieją. A to co chcesz udowodnić czy jaką masz misje to jest tu zupełnie inna kwestia ale na pewno byłoby Ci dużo łatwiej gdybyś pisał tak żeby to dało się zrozumieć.

Co do tematu - przeciw D600 nic nie musi wytaczać, bo ma 5D mkII - pewnie będą jechać z ceną w dół. Przy czym dla mnie ta plota o D600 to raczej bardzo pobożne modlitwy, a nie jakaś realna przyszłość ale obym się mylił.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-04-2012 o 06:56
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Co do tematu - przeciw D600 nic nie musi wytaczać, bo ma 5D mkII - pewnie będą jechać z ceną w dół. Przy czym dla mnie ta plota o D600 to raczej bardzo pobożne modlitwy, a nie jakaś realna przyszłość ale obym się mylił.
    Możliwe, że ktoś skojarzył, że skoro Sony ma wypuścić FF z 24mpx, to Nikon może zechcieć zaoferować podobnie wyekwipowany "tani FF".
    Czy Canonowi wystarczy obniżyć cenę 5D Mk II? - Chciałoby się , żeby nie wystarczyło!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nic, nic nie chciałem i nie mam zamiaru udowadniać, co zresztą napisałem.
    Kolekcjoner ma rację. Żeby zrozumieć o czym ty piszesz te swoje lakoniczne zdania czy wręcz podajesz tylko linki trzeba na bieżąco czytać p.r.f.c., CR, canon-board, nikoniarzy i jeszcze zapewne parę innych źródeł wiedzy dla onanistów sprzętowych.

Aż prosi się o cytat z Heya:

chciałabym móc zanurzyć głowę
    w strumieniu twojej świadomości

:-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Strona 52 z 76 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów