Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Projekt Photoshop Tricks - darmowe webinaria

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Dodałem komentarz pod filmem na stronie projektu. Tutaj dodam słowo krytyki i osobistą opinię:
    Musicie popracować nad ustawieniem dźwięku. Zmieniające się poziomy dźwięku są strasznie męczące.
    Musicie popracować nad organizacją.
    Osoba prowadząca wykład musi być przygotowana a gospodarze muszą znać dokładnie harmonogram, żeby wiedzieć kiedy zadawać pytania, zaproponować przerwę itd.
    "Wielka improwizacja" się nie sprawdza.
    Prowadzicie program na żywo. Przygotujcie się do niego. Wieczne "yyyyy" "eeeee" jest strasznie odpychające.
    Takie szczegóły.

Generalnie świetny pomysł. Jestem pewny że każdy następny wykład będzie lepszy.
    Polecam http://www.creativelive.com dla przykładu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rOOmak Zobacz posta
    Musicie popracować nad ustawieniem dźwięku. Zmieniające się poziomy dźwięku są strasznie męczące.
    Ja akurat nie zauważyłem takich problemów. Było OK. Widziałem, że były informacje na czacie o braku dźwięku ale ja w sumie miałem dobry odbiór.
    Cytat Zamieszczone przez rOOmak Zobacz posta
    Musicie popracować nad organizacją.
    Tu się zgadzam. Ale jak to mówią: "pierwsze koty za płoty". Po to tu jesteśmy aby przekazać uwagi tak aby w przyszłości było lepiej.
    Też uważam jak ktoś napisał wcześniej, że przydałoby się takie webinarium typu Photoshop od podstaw, nie każdy przecież używa Adobe, co gorsza nie każdego na to stać.
    Zaletą takiego webinarium jakie oglądaliśmy jest to, że poznaje się techniki jakimi posługują się zawodowcy. Czasami zaskakujące jet to jak prosto można dojść do danych efektów. Minusem jest to, że tak naprawdę otwierają się oczy na to jak powstaje zdjęcie w dzisiejszych czasach. Tu już nie wystarczy przysłowiowe przyciśnięcie spustu.
    A w ogóle to gratuluję Karolowi jako zawodowcowi otwartości w przekazywaniu tajników swojego warsztatu. Nieczęsto się to zdarza. Chłopakom z Photoshop Tricks gratuluję pomysłu i życzę aby projekt nie umarł tylko rozwinął skrzydła.
    EOS od lat dziewięćdziesiątych...

Uprawnienia umieszczania postów