było fajnie.
było fajnie.
było rewelacyjnie, gratki i wielkie dzięki
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Czekam na nowe webinaria
Nagranie z webinarium zostanie udostepnione kolo wtorku. Material ma rowno 2h i jest w jakoaci HD
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Specjalnie ze względu na prośby umieszczamy wcześniej materiał wideo z ostatniego webinarium z Karolem Tomaszewskim na stronie projektu PhotoshopTricks.pl
Bardzo prosimy o komentowanie na stornie pod materiałem, gdyż będzie to miało ogromny wpływ na powodzenie projektu przy współpracy z możliwymi sponsorami.
Zapraszamy na naszą stronę: http://www.photoshoptricks.pl
Webinarium fajne, ale dla kogos kto dbrz zna photoshopa.
Ja osobicie wolalbym, aby zaczac to webinarium od surowego pliku i obrabiac je po kolei ,a nie od konca objasniajac jakich narzedzi jak sie uzylo.
Dla kogos kto dopiero poznaje tajniki obrobki to nic nie wniesie, a jedynie wprowadzi zamęt w natloku uzytych narzedzi.
I właśnie bardzo dobrze. Początkujący powinien poszperać w necie kupić kilka pozycji książkowych.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Tak jak Marcin powiedział w trakcie webinariów bedziemy umieszczać dodatkowe krótkie wideo objasniajace wykorzystanie posczególnych technik na stronie projektu. Narazie projekt dopiero sie rozwija i jeszcze duzo przed nami![]()
Dodałem komentarz pod filmem na stronie projektu. Tutaj dodam słowo krytyki i osobistą opinię:
Musicie popracować nad ustawieniem dźwięku. Zmieniające się poziomy dźwięku są strasznie męczące.
Musicie popracować nad organizacją.
Osoba prowadząca wykład musi być przygotowana a gospodarze muszą znać dokładnie harmonogram, żeby wiedzieć kiedy zadawać pytania, zaproponować przerwę itd.
"Wielka improwizacja" się nie sprawdza.
Prowadzicie program na żywo. Przygotujcie się do niego. Wieczne "yyyyy" "eeeee" jest strasznie odpychające.
Takie szczegóły.
Generalnie świetny pomysł. Jestem pewny że każdy następny wykład będzie lepszy.
Polecam http://www.creativelive.com dla przykładu.