Nie widać. Myślałem, że to u mnie coś nie działa.
Minie najbardziej drażni w tym szkle ujawniający się w niektórych sytuacjach paskudny bokeh.
Nie widać. Myślałem, że to u mnie coś nie działa.
Minie najbardziej drażni w tym szkle ujawniający się w niektórych sytuacjach paskudny bokeh.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
paskudny, dobrze napisał
![]()
Podpisy kłamią
Przepraszam
Mam nowego dostawcę hostingu, jeszcze nie ogarniam takich drobiazgów jak to, żeby mi zwykłe pliki jpg w katalogach chciał pokazywać. Pewnie wystarczy gdzieś ptaszek zaznaczyć, ale jeszcze z tym walczę.
Jarek
zgaduje, ze to maja byc zdjecia kratkowanej kartki :-) tak?
co ja na to?... jest jak jest :-( a na APSC (450d) chyba to widac mniej nie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie obsmiewalem tylko chcialem zeby opisal zeby zobaczyc czy to rzeczywiscie to co ja zauwazylem - w sensie poszarpany taki czasem na drzewach na przyklad.
Ale ja i tak bardzo lubie to szklo :-)
Ostatnio edytowane przez maczetka ; 18-05-2011 o 14:15 Powód: Automerged Doublepost
a może 28-70mm f2.8 L ?, niektóre egzemplarze w zależności od szczęścia ostrzejsze od nowych 24-70mm 2.8, do tego łatwo kupić takie szkło nawet za kwotę 1900zł, mamy drugie 2 tyś zaoszczędzone, można to przeznaczyć na inne szkło, ja tak osobiście zrobiłem kupując 28-70mm 2.8 L a za zaoszczędzoną kasę kupiłem 50mm 1.4 i lampę 580EX.
5D mark II /S 14mm 2.8/S 85mm 1.4 / 50mm 1.4 USM/ 580EX / Glidecam HD-1000
OT mode on
Okazuje się że jednak nie zawsze:
http://www.youtube.com/watch?v=aQ5uJqSdF40
OT mode off :-D ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj