Pokaż wyniki od 221 do 230 z 240

Wątek: 24-70/2.8 L USM czy 24-105/4 L IS USM

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar martieos
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    waga moze byc argumentem za wyborem np. Tamrona 28-74 zamiast Canona 24-70, jesli komus trzeba szkla o tym zakresie ogniskowych i swietle, ale nie ma parcia/potrzeby pancernego opakowania. i jest to rownie rozsadny wybor jak kazdy inny - a to ze sam takich kryterium wyboru nie rozumiesz nie upowaznia jeszcze do kpin...
    MAm tu mały staż bardzo... ty ogromny ....
    Jednak osmiele sie zauważyc ze nie zauważyłem kpin ... odbieram to raczej jako dyskredytowanie argumentu masy w PORÓWNANIACH 24-70 do 24-105 - (czesto jest to rozważane w porównaniach TYCH dwóch obietywów - czy to ma sens czy nie - tak jest...). Nawet na tym forum ten argument jest podnoszony przez wlascicieli jednego lub drugiego....
    ktoś kto chce kupić staje przed problemem wyboru, zaczyna szukać , czytać i... czyta a nie zdaje sobie sprawy które informacje sa istotne a ktore tylko WYDAJA sie istotne.
    Ja przekonałem sie ze ta inf byla nie istotna, mysle ze C80 powiedzial to samo a nawet zargumentował.
    z usmiechem wymieniajmy spostrzeżenia )
    Ostatnio edytowane przez martieos ; 05-01-2012 o 20:25
    CANON | eos 10 | eos 5D | 24-70f2.8 L | 70-200f2,8L isII | fyyyltry i statyfff | Minolta Elite 5400 II

Uprawnienia umieszczania postów