micles - ja jestem po Twojej stronie - sam byłem kiedyś młody i chciałem wszystko zmieniać i "ulepszać", ale życie mnie utemperowało. Wiem jednak, że gdyby nie było takich ludzi jak Ty, to świat stałby w miejscu, a ludzie zastanawialiby się czy koło jest aby na pewno potrzebne. Nie zgadzam się ze wszystkim co piszesz, ale to szanuję, bo walczysz mimo wszystkim przeciwnościom, banom i kartkom.
Co do umieszczania swoich zdjęć, również jestem po Twojej stronie. Dlaczego mam wierzyć radom pana X, polecającego super świetny sprzęt marki Y, jeśli nie widzę efektów jego pracy (cóż z tego, że ma 5496 postów).
Sposób na zachęcenie do publikacji zdjęć? - nagroda pieniężna za fotkę miesiąca (100zł) gwarantuję, że przyciągnie wiele osób. Pracowałem kiedyś w regionalnym portalu www.portEl.pl , gdzie jest dział "fotka miesiąca", w którym publikują swoje prace amatorzy regionalnej fotografii, i dziwiło mnie dlaczego poziom tych prac jest często wyższy niż w ogólnopolskim forum zrzeszającym użytkowników aparatów Canon - odpowiedź to: kasa, a myślę, że takie forum jak canon-board ma jej więcej niż jakiś "podrzędny regionalny portalik.
Reasumując: gdybym nie lubił, doceniał i nie szanował tego forum, to na pewno bym tego nie pisał (i micles pewnie też). Warto czasem dać głos i posłuchać młodych ambitnych ludzi, bo tylko tacy będą (młodzi i ambitni) nowymi użytkownikami tego forum.
Pozdro