Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
Hmmmmmm... nie sądzę, żeby wytrzymali tak długo. ;-)
Ok, Challenge accepted
Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
Wszystko jak widzę ogarniasz w lot.No,no..
nikoniarze.pl vs canon-board.info :
Kategoria : pierwsze wrażenie? (ładny portal, ładne zdjęcia na wierzchu, kategorie + forum vs tylko forum (o różnicach pomiędzy forumami nie będę się wypowiadał, bo tam u nich aż tak nie siedzę))
Kategoria : inspirujące wątki? (wczoraj trafiłem m.in. na wątek ze zdjęciami strażackimi - genialne!)
Kategoria : plenery/warsztaty? (regularne, ogólnoforumowe, solidnie zorganizowane wyjazdy krajobrazowe i modelkowe)
Kategoria : spotkania forumowe? (nawet canonierzy i pentaksiarze () przychodzili na nikonowe spotkania w Bdg. Bo Canonowych nie było. To samo teraz w Poznaniu. Cisza)
Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
Dlaczego chcecie mieć w jednym portalu wszystko? Czyżby żaden portal nie chciał wam zamieścić zdjęć? Jeżeli tak to może czas na własną stronę?
Bo jest to jedno z większych forum fotograficznych i największe w PL Canonowe? To może faktycznie usuńmy działy galeriowe i fapujmy do testów Cichego, naukowych wykładów Janusza i nowości serwowanych przez g3 (bez urazy, robicie kawał dobrej roboty ;D).
Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
Michał, ja Ciebie rozumiem

Jako użytkownik marki C chcesz ratować "honor" CB i próbujesz zachęcić człowieków do wykazania się większą aktywnością, aby poziom artystyczny prezentowanych prac był jak najwyższy. Aby ktokolwiek początkujący kto odwiedza to zacne forum nie stwierdził "eeee.. u żółtych jest lepiej, tutaj nuda, nic się nie dzieje a i foty mizerne.." i nie uciekł do konkurencji.
No mniej więcej.
Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
Micles chyba chce na c-b oceny swoich zdjęć w aspekcie technicznym, nie ahtystycznym. Tego pewnie nie dostanie na plgnioto ;-)
Niekoniecznie. Technicznie to ja już mniej więcej wiem co skitrałem i dlaczego. Ale tak, czasami ktoś coś fajnego też zauważy.