Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
Micles.. ech.. nie masz innych zmartwień na głowie? Nie szkoda Ci czasu przed kompem? Mam wrażenie, że CB to twój cały świat..
CB nie jest całym moim światem. To miejsce, w którym kiedyś mogłem liczyć na trochę więcej feedbacku odnośnie moich zdjęć, i trochę więcej dobrych zdjęć innych użytkowników.
Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
Tendencja jest globalna i nic z tym nie zrobisz.
Po wczorajszym, krótkoterminowym zetknięciu się z nikoniarze.pl i ujrzeniu, że na stronie głównej są tak wyczesane zdjęcia dnia, stwierdzam, że chyba trzeba zinfiltrować ich środowisko dogłębniej
Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
Znaczy dobrych i słabych - Twoim zdaniem? Czy może zdaniem jakiegoś szerokiego gremium uznanych mistrzów fotografii?
Rozumiem, że w twojej wypowiedzi mogę sobie na początek dopisać brakujące "Co" ("co znaczy dobrych i słabych...").
Odpowiedź : chyba każda, nawet nieświadoma fotograficznie osoba będzie umiała odróżnić foty venomera, saera, notica od większości pozostałych galerii (nie mówię że wszystkich, bo jeszcze tak z 10-20 użytkowników trzyma poziom, nie przeglądałem ostatnio, ale w obliczu setek wątków portretowych to i tak kropla w morzu)