Micles.. ech.. nie masz innych zmartwień na głowie?Nie szkoda Ci czasu przed kompem? Mam wrażenie, że CB to twój cały świat.. chyba przydałby Ci się np. miesięczny banik na posty, abyś mógł trochę odpocząć/zająć się innymi sprawami. Jeden kolega na innym forum taką prośbe wystosował do moderatorów, bo zbliżał się termin obrony mgr a nie chciał tracić czasu na forum. A produkował podobną ilość postów do Ciebie
Spójrz na zewnątrz - są wakacje, jest piękna pogoda.. nie lepiej wyjść wieczorem gdzieś z kumplami na piwo, albo na randkę z dziewczynąalbo chociaż iść pobiegać/jeździć na rowerze/zadbać o formę/iść na basen/siłownię/tenis/kosza/itp. ?
Ja w twoim wieku (a to jest naprawdę piękny wiekdopiero zrozumiałem, że nie mam obowiązku nikogo na jakimkolwiek forum pouczać, napominać, itd. bo to do niczego nie prowadzi. Doszło do takiego absurdu, że kiedyś napisałem do moderatorów na innym forum, żeby się wzięli do roboty i je posprzątali. Po tym przyszło opamiętanie
że trzeba zerwać z nałogiem przeglądania postów i przestać przejmować się ludźmi, których 99% na oczy nie widziałem
wróciłem do realnego świata
nie zamierzałem sobie szarpać nerwów wirtualnymi problemami... można przyjemniej spędzić czas. A podkreślam jeszcze raz - jesteś w naprawdę pięknym wieku, nie marnuj tego czasu przed kompem, naprawdę nie warto
![]()
Myślę, że:
1. nikt nie ma obowiązku siedzieć na forum CB,
2. nikt nie ma obowiązku dzielić się tutaj swoimi fotkami
3. nikt też nie ma obowiązku oceniać każdej galerii