Hmm.. chyba nie zauważyłam paru postów ;-)

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
Plastikowe karabińczyki - brr! Bałbym się
Możesz użyć metalowych ;-) Te i tak są lepsze od tego co miałam w torbie LowePro, która 2 razy pełna i niezapięta do końca wylądowała na chodniku...

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
Mnie się bardzo podoba.
Masz jakiś patent na szybką zmianę obiektywu? Bo np. niosę szerokokątny, a tu nagle kozica, no i wtedy zaczyna się walka.

W innym wątku podałaś nazwę tego sklepu harcerskiego - co to było?
Nie mam patentu, tu już można z miclesa ściągać z tymi think-tankami. Teraz jeszcze na jesieni przetestuję z plecakiem foto, który ma dostęp z boku, to może się okazać bliższe ideału -- bo sam plecak genialny ;-)
Ja "części" kupowałam w "Dziupli" w Gdańsku. Oni mają akurat Jansporta. Myślę, że większość trystycznych będzie miało takie rzeczy.

Cytat Zamieszczone przez marcin1191 Zobacz posta
GENIALNE!!! Lece po materiały i zaraz coś takiego na stałe przyczepie do plecaka foto!!!!!! Dzięki!!
No bez przesady z genialnością, ale proszę bardzo

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
Wpinałem toploader czy aparat w szelki plecaka.Niesie się dobrze odciąża plecak.
Wadą wtedy [dla mnie dużą] jest to że trudniej pozbyć się plecaka.
Toploader na szelkach jest do nas przyklejony niezaleznie od tego co robimy z plecakiem.
Bardzo fajnie służy za półeczkę gdy idziemy trekkingowo,aparat "stoi" na klapie ręka tylko podtrzymuje.
Cyfrowe body bardzo "lubi "rysować LCD o guziki,suwaki,sprzączki itd. gdy ma luz wisząc na szyi .
Ja się mocno nad toploaderem zastanawiałam. Także nad torbą dla biegaczy. Ale jednak takie rozwiązanie bardziej się sprawdziło w warunkach których byłam.
Na LCD przykleiłam szybkę i mam w głębokim poważaniu czy się porysuje ;-)