Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: A60 kupiony w USA

xareo
    Guest

Domyślnie A60 kupiony w USA

Hej

Jestem tu nowy, widze ze wielu ludzi tutaj na prawde zna sie na cyfrakach, wiec mam pytanie.

Jestem teraz w USA, bede jeszcze tydzien i wczoraj kupilem sobie po dlugim namysle i wielu dylematach Canona A60. Jak na razie spisuje sie swietnie i w ogole jest wypasiony,jestem zadowolony z zakupu. Jednak przeczytalem tutaj ze mozna dostac go w polsce za okolo 600 zl, albo 750zl razem ze 128Mb.
    Ja kupilem go za 160 $, czyli okolo 580 zl, z 16Mb itd. I teraz zastanawiam sie czy warto oszczedzic te kilka zlotych, bo jesli zawioze go do polski to nie mam gwarancji ? Jesli dam za niego 100 albo 150 zl wiecej, ale z gwarancja to bedzie lepiej?

Tzn no po prostu - czy gwarancja jest bardzo potrzebna ? Hmm to pewnie glupie pytanie , pewnie ze zawsze moze sie cos zepsuc nawet w najlepszych aparatach duzo drozszych od tego no ale moze ktos ma jakies doswiadczenia czy cos?

Pozdrawiam !

kajman
    Guest

Domyślnie

powiem Ci tak, ponad pol roku temu kupilem sobie canona PS A60 w USA, wtedy przebitka byla tak duza, ze nie bylo sie nad czym zastanawiac. teraz pozostalo mi jedynie zalowac, poniewaz po niecalym miesiacu uzytkowania nawalila lampa blyskowa bez gwarancji taka naprawa moze kosztowac i ze 3 stowki, o ile wogole bedzie mozliwa. zdecyduj sam. pozdrawiam

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

Jeśli przejrzysz liczne fora dotyczace aparatów cyfrowych to jednak dojdziesz prędzej czy później do wniosku że jeśli możesz dopłacić trochę więcej do nowego sprzetu to lepiej go kupić z gwarancją.
    Oczywiście kazdy może mieć inne zdanie na ten temat, ale jednak aparaty do 1500,- pln psuję się częściej niż te za 5000,- pln w okresie gwarancyjnym.
    Z tego co zdążyłem przeczytać na tym forum jakakolwiek najdrobniejsza naprawa w serwisie jest bardzo kosztowna, więc lepiej się zabezpieczyć i potraktować różnicę w cenie jako ewentualne zabezpieczenie.
    Na pewno zrobisz jak uważasz ale weź tą opinię takze pod uwagę.

Coś już napisał
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Jak dla mnie to przepłaciłeś za tego A60 >> poczytaj sobie TO << 125$ za A70 + 128 MB
    .:: CANON G5 :: CF Lexar 128 MB :: SanDisk Ultra II 1GB ::.
    >>plfoto<<

Uprawnienia umieszczania postów