Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Albumy - wklejanie zdjęć

Mieszany widok

Domyślnie

jak ma być tanio i bez odbitek kolekcjonerskich to dobra taśma dwustronna + paznokcie żony wystarczy

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebok_mg Zobacz posta
    jak ma być tanio i bez odbitek kolekcjonerskich to dobra taśma dwustronna + paznokcie żony wystarczy
    Pierwsze albumy tak właśnie kleiłem. Jednak żeby nie stracic całego dnia konieczna jest wspomniana pomoc. Wolę jednak kupić tubkę za 15-20zł, niż taśmę za 5zł.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Mam pytanie do praktyków zajmujących się wklejaniem zdjęć do albumów. W klasycznym albumie firmy Brański o wymiarach 33x33 cm, który ma 40 stron ile można wkleić zdjęć i jakiego formatu ? Jaką stosujecie metodę kompozycji ? Jedno duże zdjęcie na stronie a może dwa mniejsze ?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Mam pytanie do praktyków zajmujących się wklejaniem zdjęć do albumów. W klasycznym albumie firmy Brański o wymiarach 33x33 cm, który ma 40 stron ile można wkleić zdjęć i jakiego formatu ? Jaką stosujecie metodę kompozycji ? Jedno duże zdjęcie na stronie a może dwa mniejsze ?
    Ja co prawda nie robię zdjęć za pieniądze, albumy wyklejam dla siebie. Mam albumy nieco mniejsze 31x31 cm. Zawsze jedno zdjęcie 15x23 na stronie. Dodatkowo jeśli album ma czarne karty to do zdjęcia dodaje białą ramkę.
    | 50D | 17-85 | S30 1.4 | 50 1.8 | 70-200 4 L | 430 EX II |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź.

Uprawnienia umieszczania postów