ja tez odpadam, a to dlatego że dojechałbym z Przemyśla
wiec tylko week
we wrześniu jadę do siostry na parapetówę więc może wtedy się uda
ja tez odpadam, a to dlatego że dojechałbym z Przemyśla
wiec tylko week
we wrześniu jadę do siostry na parapetówę więc może wtedy się uda
No i tak się zastanawiam czy ktoś jeszcze chętny został na placu boju?
Czwartek 21 okolice spodka - można się umówić na schodach od strony ronda. Parkował będę zapewne w okolicy wieżowca kolejowego pod nią jest niski budyneczek i parking.
Zawsze po właściwej stronie obiektywu
5d | 50/1.4 | 17-40L | 135 L | 70-200/2.8L | 580EXII | 430EXII
Tak,ja jestem;-) bede napewno.jakbym sie,mial spoznic to napewno dam znac.
być może ja sie zjawie chociaż nie mam tyle i takiego sprzetu jak wy to może bym się czegoś nauczył a parking to mysle ze najlepiej pod spodkiem czyli jak jedziemy od strony Mysłowic -Sosnowca na rondzie w prawo i po prawej stronie bedzie na pewno wolne miejsce
Canon 450D + Canon 18-55 3.5-5.6 IS + Canon 55-250 4-5.6 + Canon 50 1.8 II + Canon 17-55 2.8 USM Statyw Hama Star 61 + Monopod + torba+ plecak Lowepro VERTEX 200 AW
Pacin ja mam jeszcze mniej sprzetu,ale mam zapal i chetnie sie ucze.
A ja nie mam statywu także leże... bo niestety przez te upały nie byłem w stanie zabrać go z domu;/ także mejbi next time...
Ostatnio edytowane przez snowgoose ; 24-08-2011 o 18:58 Powód: Automerged Doublepost
No i udało się coś tam sfocić.
Było nas trzech i niestety troszkę nas deszcz pogonił.
Miło Was było poznać, mam nadzieję na następne wspólne plenery.
Samymi Kato nocą jestem nieco zawiedziony, za dużo oświetlenia sodowego (czy jakie ono jest), telebimy no i same budynki tak sobie oświetlone.
Jak będzie chwilka i cokolwiek nada się do publikacji, to podepnę![]()
Ja rowniez dziekuje za wspolne focenie-wchlonalem jak gabka troszke teorii od snowgoose'a za co bardzo dziekuje i takze czekam na dalsze tematy wspolnego fotografowania- miejmy nadzieje ze juz w wiekszym gronie(wiekszosci spasuje termin)