czytam to i nie mogę sie nadziwić temu jak bardzo człowiek daleko jest w stanie się posunąć tylko dlatego żeby kupić taniej sprzęt,
oczywiście wszyscy wiedzą że nie ma opcji żeby taki sprzęt ktoś sprzedawał w takiej cenie bo generalnie widać na aukcjach jak wyglada koszt takiego sprzętu.
Ewidentnie sklep popełnił błąd podczas wystawiania aukcji, ale to chyba każdy tutaj wie i nie powie mi kupujący że "napewno mają 1000 zł marży to sobie mogą opuścić" , come on nie rób z siebie już takiej osoby...
Wracając do sprawy, jesteś w stanie spowodować to że sprzedawca który wystawił towar będzie musial ponieść koszt w wysokości około 1000 zł albo i nawet zwolnienia z pracy tylko po to aby kupić ten sprzęt. Więcej tego jestes w stanie pozwać w sklep w wyniku czego dodatkowo mozesz go narazić na koszta, znając realia sklepów ze sprzętem foto powiem ci że pracownik nie zarabia tam miliardów.
Walcz chłopie walcz tylko jak kiedyś tobie potknie się noga albo coś gorszego się wydarzy nie płacz że Polska to kraj hien i wyzyskiwaczy.
Mówisz o zachodzie i sprzedawaniu towaru z uśmiechem, siedze tutaj i widzę ten uśmiech, pracownik popełnia bład uśmiecha się i sprzedaje towar bo tak musi i takie jest prawo, ale już tego co dzieje się "za kurtyną" nie widzisz, pracodawca wyciąga dość mocne konsekwencje wobec takiego pracownika, nie tylko musi ponieść koszta pomyłki ale również może zostać zwolniony dyscyplinarnie z powodu narażenia firmy na starty...
Żałosne naprawde żałosne, jesteś w stanie zrobić wszystko wiedząc że to pomyłka, ale cóż ty się napewno nie mylisz. Generalnie jestem w tym momencie ze sklepem, bo autor wątku zachowuje się jak typowa hiena. Taką sprawe można rozwiązać w znacznie bardziej polubowny sposób, bo i tak wiesz że to była pomyłka ale co tam najlepiej UOKiK i temat na forum.Mówisz o zachodzie?tutaj ludzie naprawde potrafią być wyrozumiali i zrozumieć twój błąd. Chcesz do zachodu się upodabniać, trochę wyrozumiałości, jestem pewien że sklep potrafiłby z tobą się dogadać co do swojego rodzaju jakiejś ugody wzgledem pomyłki jednak ty napewno będziesz walczyć jak lew byle by tylko kupić ten sprzęt w cenie ktorą wylicytowałeś.
Żałosne.