Dziękuję za komentarz. Już myślałem, że żadnego się nie doczekam I dziękuję przy okazji Janmarowi za podmianę zdjęcia we wcześniejszym poście zdjęciowym.

Co do 61 to myślę, że mrok gra tutaj na korzyść. W oryginalnej wersji zdjęcie było trochę zbyt jasne przez silne światło, więc postanowiłem je przy okazji ściemnić. Oczywiście efekt końcowy zależy też od tego z jakiego monitora korzystasz i jak masz go ustawionego. U mnie zdjęcie owszem jest ciemne, ale da się dostrzec wszystkie ważne szczegóły

Odnośnie 59 i 60 to myślę i myślę, ale nie wiem o jaką przypadkowość Ci chodzi Nie chcę by ktoś pomyślał, że proszę o krytykę a później jej się wypieram czy coś, ale zdjęcia robiłem jak najbardziej świadomie. Myślę, że moje słowa może potwierdzić fakt, że są one ostre, a robiłem je przecież przy słabym świetle nocą. To znaczy, że zanim ustawiłem odpowiedni kadr, dobrałem parametry i uznałem, że zdjęcie wyszło dobrze to musiało minąć trochę czasu. Jestem jednak ciekaw co dokładnie masz na myśli i z chęcią to przedyskutuję jeśli tylko znajdziesz czas by mi to wyjaśnić Wszelkie rady są w końcu mile widziane.