Dziękuję za komentarz. Już myślałem, że żadnego się nie doczekamI dziękuję przy okazji Janmarowi za podmianę zdjęcia we wcześniejszym poście zdjęciowym.
Co do 61 to myślę, że mrok gra tutaj na korzyść. W oryginalnej wersji zdjęcie było trochę zbyt jasne przez silne światło, więc postanowiłem je przy okazji ściemnić. Oczywiście efekt końcowy zależy też od tego z jakiego monitora korzystasz i jak masz go ustawionego. U mnie zdjęcie owszem jest ciemne, ale da się dostrzec wszystkie ważne szczegóły
Odnośnie 59 i 60 to myślę i myślę, ale nie wiem o jaką przypadkowość Ci chodziNie chcę by ktoś pomyślał, że proszę o krytykę a później jej się wypieram czy coś, ale zdjęcia robiłem jak najbardziej świadomie. Myślę, że moje słowa może potwierdzić fakt, że są one ostre, a robiłem je przecież przy słabym świetle nocą. To znaczy, że zanim ustawiłem odpowiedni kadr, dobrałem parametry i uznałem, że zdjęcie wyszło dobrze to musiało minąć trochę czasu. Jestem jednak ciekaw co dokładnie masz na myśli i z chęcią to przedyskutuję jeśli tylko znajdziesz czas by mi to wyjaśnić
Wszelkie rady są w końcu mile widziane.