Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Program do zrobienia banneru do strony www

Mieszany widok

Domyślnie Program do zrobienia banneru do strony www

Witam,

Potrzebuje prostego programu dzięki któremu mógł bym zrobić szybko (łatwo) banner tak jak na głównej stronie wirtualnej polski. Aby była możliwość przewijania zdjęć i wyboru (1,2,3,4,5 bądź więcej) a dodatkowo "poprzednie i następne". Ewentualnie aby po kliknięciu na zdjęcie można było zrobić przekierowanie do podstrony.
    Z mojego rozeznania dowiedziałem sięm że robi się to w javie. Mogę się mylić bo nie jestem biegły w tych sprawach. Uprzejmie proszę o pomoc.

Pozdrawiam :-D
    Ostatnio edytowane przez paffci0 ; 12-08-2011 o 15:02

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Raczej modul oparty na flashu Na jaka strone potrzebujesz ? Masz jakis cms zainstalowany czy zwykly html ?

Podpowiem Ci tyle - jeden z wielu producentow, rozne komponenty za free ze znakiem wodnym, lub platne czysciutkie - http://www.flashxml.net/components/ :wink:
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 12-08-2011 o 16:06

Domyślnie

A jaki aparat powinienem kupić, żeby robić zdjęcia takie jak najlepsi fotografowie świata? ;-)

Odpuść sobie kolego i zleć to komuś kto zrobi to za parę złociszy, a jeśli się upierasz to polecam Swish Max - za jakiś rok (jak będziesz pilnym i pojętnym uczniem) powinieneś osiągnąć to czego oczekujesz ;-)

Pozdro
    D3

Uprawnienia umieszczania postów