Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Cokin vs. Hitech

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

To ja sie dolacze z pytaniem

Co sadzicie o podrobkach sprzedawanych na Allegro? Bo mi sie wydaje ze chyba nie warto a moze sie myle? Co prawda bylo o tym na forum ale mi chodzi o konkretne przypadki.
    No takie np:
    - pierwszy
    - albo ten

Zastanawiam sie czy warto ryzykowac? cena jest o okolo polowe nizsza niz Hitech. Bo kiedys dawno temu juz sie nacialem na taniego polara... brrr wszystkie zdjecia do kosza bo aparat nie ostrzyl :-(
    podpis...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    Co sadzicie o podrobkach sprzedawanych na Allegro? Bo mi sie wydaje ze chyba nie warto a moze sie myle? Co prawda bylo o tym na forum ale mi chodzi o konkretne przypadki.
    prawda jest taka, ze i Cokin i Hitech i to cos na Allegro jest robione na jakiejs tam zywicy ew. plastiku i optycznie to nigdy nie bedzie klasy dobrego szkla. chocby skaly sr..ly

znam opinie, ze Cokin jest ciut lepszy jakosciowo niz np. PPL (taniocha w stylu tego czegos z Allegro). osobiscie nie zauwazam wiekszej roznicy.

ja bym sie nie obawial tych filtrow na aukcjach. choc szczerze mowiac, nie dalbym za nie 60zl, jesli PPL w Raysfoto kosztuje 45zl minus "znizka dla studentow" (5% ostatnio). zwlaszcza, ze wybor wsrod PPL-i jest duzo wiekszy i nie trzeba kupowac tak tandetnych, oczoj... kolorow jak te na aukcjach, dzieki ktorym zdjecie w zdjecie bedzie sie nadawalo do kosza ew. na wystawe "kicz roku"
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów