Pokaż wyniki od 1 do 10 z 521

Wątek: [Dawid_Gaszynski] Sport

Widok wątkowy

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dawid_Gaszynski Zobacz posta
    ...

Oczywiście nikomu nie odbieram prawa do wyrażania opinii. .....
    Obejrzyj, proszę, zdjęcia z meczu np. na portalu Gazety Wyborczej. Z wczorajszego meczu zamieścili ze 20 zdjęć i wcale się nie nudziłem oglądając. Nie tylko dwóch facetów podskakujących do piłki, nie tylko zamrożony ruch, nie tylko.... eeeee... co ja tam będę gadał. 10 takich samych zdjęć zanudzi nawet fana piłki i Śląska (wychowałem się we Wrocławiu i dalej Śląskowi kibicuję). Twoje zdjęcia być może nadają się na portal WKS Śląsk jako dokumentacja fotograficzna meczu. Tylko dokumentacja to trochę daleko od fotografii. Policjant robiący zdjęcia wypadku też dokumentuje. Te Twoje zdjęcia to raczej nie są zdjęcia do pokazywania w dziesiątkach sztuk na forum, jakby nie było, fotograficznym. Na Twoich zdjęciach nie ma relacji z meczu - czy na trybunach nic się nie działo? Reportaż fotograficzny nie polega na zamieszczeniu 10 takich samych zdjęć.

Ty oczywiście nie dopuszczasz krytyki i cały czas (nie tylko mnie) tłumaczysz "bo ja tak chcę". No to "chcij', rób jak uważasz tylko to co pokazujesz to nie jest nic ciekawego. Zupełnie nic ciekawego.

EDIT: Swoją drogą to jest dość ciekawe zjawisko. Ludzie wystawiają swoje zdjęcia na forum oczekując krytyki. Gdy ta jest nie po ich myśli to....
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 24-08-2011 o 20:24

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów