1884
![]()
alez zlapane.
jak mnie zdjecia sportowe nudza, to to jest swietne. takie - architektoniczne. ciut symetria centrum uciekla, ale i tak super, a ci dwaj niebiescy murzyni niemal idealnie sie rownowaza. zdradz, iles im zaplacil za taki uklad.
![]()
KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.
Jest to jakaś myśl. Generalnie nie przepadam za gwiazdkami, ale tu mogłoby to faktycznie zrobić zupełnie inny efekt. Inna sprawa cały syf w tym obiektywie byłby widoczny
--- Kolejny post ---
Symetrii być nie mogło, bo ja to łapię na wariata
https://scontent-waw2-1.cdninstagram..._nc_sid=d885a2
#Dawid - no byłoby to foto już takie bardziej artystyczne w połączeniu z sportem. W ogóle właśnie uchwycenie sportu w jakiś sposób właśnie artystyczny (te zdjęcia ultrasów, dymów i rac. Albo jak jakaś zamaskowana twarz ultrasa wystaje z dymu rac) jest genialne. Zresztą ogólnie fotografia łączona w taki sposób jest spoko, dlatego osobiście lubię oglądać zdjęcia streetowe, gdzie robi się ciekawy kadr z przechodzących ludzi i jakiegoś fajnego tła. Albo pokazanie jakiejś skali przykładowo w górach - mały człowieczek vs ogromny szczyt. To jest interesujące wtedy. Sport sam w sobie jest ciekawy ze względu na emocje ludzi wypisane na twarzy, ale można to jeszcze jakoś fajniej opakować w ciekawe tło
![]()
1885
1886
1887
1888
1888
![]()
Świetne zdjęcia. Kolory, dynamika, kompozycja. Nie jestem fanem sportu, ale na Twoje zdjęcia miło patrzeć. Dzięki.
1886 - obajtek?
![]()
KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.
1889
1890
1891
1892
![]()