546 szkoda, że zawodnik Pasów się nie załapał.
546 szkoda, że zawodnik Pasów się nie załapał.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
Coraz bardziej podoba mi się obrazek z 6D.
O co chodzi z tą liczbą postów: 27? Coś nie chce mi się w to wierzyć, bo obok widzę #154 i 16 stron. No chyba, że chcesz się odmłodzić przez "Dopiero zaczyna". I tak nikt w to nie uwierzy.
www.cobalt.fr.pl
Wpisy z tematu gdzie wrzucamy zdjęcia nie zliczają się chyba do liczny postów. Tak mi się wydaje.
wow, widzialem na blogu panoramke z miejsca z ktorego fotografujesz, dziwi mnie to ze nie macie jak by to nazwac takich osłonek z banerami, mi na legii wiele razy uratowalo to dupsko aby nie wyrwac pilka w monopod badz nogi.
aczkolwiek fajna okazja jest to ze mozesz robic zdjecia z niskiej perspektywy ktore nadaja fajnego charakteru fotkom z pilki
super galeria
pozdrawiam![]()
To chyba kwestia czysto marketingowa. Pewnie Śląsk nie ma tylu sponsorów czy chętnych reklamodawców więc nie trzeba band dookoła murawy. Kiedyś, kilka sezonów temu bandy były z trzech stron. Teraz są z jednej...a za bramkami są tylko do połowy. Tak więc za bramką, a właściwie z jej jednego boku nie ma band.
Bardzo lubię tą perspektywę i zawsze staram się siedzieć jak najniżej.
Panowie nie przesadzajcie z tymi bandami. Eric Cantona mówi, że przed niczym one nie chronią.
www.cobalt.fr.pl
Nie trawię organicznie piłki kopanej.Ale oglągając Twoje fotki czuje pociąg do fotografowania tego"sportu" .
Fajnie to Tobie wychodzi.Imho ,troszeczke za ciemnie,ale może to mój monitor tak wyświetla,
daj inne sporty ,bo ujęcia w Twoim wydaniu są fajne.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII