Niezła akcja. Foty jak zawsze bardzo dobre. Ogólnie pdoba mi się w Twoich niektórych zdjęciach taka jakby wygaszona kolorystyka, która bardzo fajnie wyglada - tak w naiwązaniu do tego co napisałem w poście #2.
A co to za impreza była?![]()
Niezła akcja. Foty jak zawsze bardzo dobre. Ogólnie pdoba mi się w Twoich niektórych zdjęciach taka jakby wygaszona kolorystyka, która bardzo fajnie wyglada - tak w naiwązaniu do tego co napisałem w poście #2.
A co to za impreza była?![]()
Ja też lubię takie "przygaszone" kolorki ale nie wszyscy to trawią.
Co to imprezy to była to strzelanka p.t. Buran 3 organizowana przez Czerwoną Orkiestrę.
Ξ
Operacja Buran 3, cz. 2 z 2.
Ogląda ktoś tutaj te zdjęcia?
Ξ
Ja oglądam. Tylko, że już widziałem te z lasu więc tylko czekam na takie, gdzie Ty jesteś, żeby Ci napisać, jaki ładny jesteś
Bo wiem, że lubisz![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Też spojrzałem i od razu mam pytanie: czym zrobiłeś tęczę nr 45?
nie tylko piękny, ale i wielki (a może tylko duży?)
jakaś dziwna tonalność na tych z lasu - ni to przepalona, ni za ciemne
jeśli wszystkie zdjęcia Ci takie wychodzą, to zacząłbym się martwić o sprzęt
jestem pacyfistą i żołnierze w żadnej postaci mi nie podchodzą ale tęcza nad krainą szczęśliwości zbiorowej jak najbardziej tak![]()
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
Mundurkowe fajne.
W 40 przeszkadza, że obiekt główny(ostry) jest w większości zasłonięty przez drzewo
A co do okularów to sorry, nie wiedziałem, że nie Twoja fota![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk