Mam grip Phottix - solidny, dopasowany itd. Mam go od dwóch lat podpiętego pod 50d. Nigdy nie sprawiał kłopotu, ale od miesiąca grip zaczął zawieszać body - wygląda to tak - aparat robi jedno zdjęcie i już go nie wyświetla na podglądzie ( choć powinien przez 2s ) - przycisk spustu nie działa - właściwie to żaden przycisk nie działa - tylko kiedy przekręcam kółkiem zmiany trybu fotografowania (Av, Tv itd) aparat klapie lustrem i robi zdjęcia - można je sobie potem obejrzeć po "zresetowaniu" aparatu. Właśnie - aby aparat znów zadziałał trzeba odłączyć gripa i z powrotem go podpiąć - można wtedy wejść do menu, obejrzeć zdjęcia i wykonać jedną fotkę - w tym momencie następuje zawiecha. Ostatnio pomogło zdjęcie go na parę dni i nawet udało mi się zrobić całe wesele ale znów mam to samo. Gdyby ktoś miał coś podobnego u siebie i znał rozwiązanie... Wiem oryginalny grip w tej chwili to jedyne 350 pln - jak kupowałem 2 lata temu kosztował od 600 do 800pln. Jednak mam nadzieję, że ktoś mógłby pomóc...