Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: TTL w 430 EX II

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Krakówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    jak w M lampe zostawisz "samą sobie" to też błyśnie... w sumie nie zastanaiwałem się nad tym mocniej i akurat nie ma przy sobie instrukcji, ale przy M jak się kilka razy bawiłem (w pomieszczniu) to w zależności od ustawień przysłony i czasu lampa błyskała i miałem "prawidłowe" ekspozycje, więc zakładam, że wtedy jest jako glówne źródło światła... w sumie skłoniłeś mnie volvo do głębszej refleksji tematu, jak wrócę do domu to przejrzę instrukjcę raz jeszcze, a Ty nie masz instrukcji?

W trybie M podajesz w body, jak ma byc naswietlone tlo (sterujac przeslona/czasem/ISO). Lampa ma za zadanie prawidlowo naswietlic 'pierwszy plan' /bazujac miedzy innymi, na aktywnych punktach AF/.

Dopiero zaczyna Awatar volvo
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

dzwoniłem na infolinie techniczną Canona i do E-CSI Foto. Wszyscy byli jednomyslni: "proszę odesłać lampę do serwisu bo nie powinna tak działać"
    tryb TTL powinien być dostępony tak jak jest w instrukcji obsługi, skoro nie pomógł reset ustawień lampy w menu aparatu to muszę wysłać ją na serwis...
    W poniedziałek za tydzień wysyłam więc jak będę miał ekspertyzę serwisu to napiszę conieco w tym temacie
    Kiedyś Nikoniarz teraz Canoniarz

Uprawnienia umieszczania postów