Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: zdjecia w dyskotece

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Maver

Domyślnie

Moze przeczytal, moze nie. Czasem te instrukcje sa tak napisane ze faktycznie niczego nie mozna sie z nich dowiedziec poza tym ze "Ustawienie mocy lampy na 1/2, ustawia moc lampy na 1/2" czyli klasyczne maslo maslane.
    Jak nie poczytal jak uzywac lampy to chocby wbil na pamiec instrukcje do glowy to dalej bedzie wiedzial tylko ze dany guzik zmienia pewne nastawy, ale nie bedzie wiedzial co to oznacza i jak wplywa na zdjecie.
    Tak czy siak niech pyta. Po trzecim glupim pytaniu wbije sie go na pal, ale na razie mozna probowac edukowac ;-)

@Kolekcjoner:
    A czy ja mowie ze ma zly? Sam od 7miu lat uzywam 20D i to nie z braku srodkow finansowych tylko dlatego ze uwazam ze zmiana body nie wplynela by w zaden sposob na jakosc moich gniotów.
    Po prostu nie lubie popadania w sprzetowy szał.
    Na razie od tak dlugiego czasu zastanawiam sie czy chce full frame, ze zdazylem doczekac sie 7D ktory jest fajny ale nie Full Frame a niedlugo pewnie mnie 5Dmk3 zastanie i dalej bede myslal. Biore wiec co mam w torbie i robie zdjecia, a potem wrzucam do szuflady bo wstyd pokazac
    Ostatnio edytowane przez Maver ; 07-08-2011 o 13:46
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Uprawnienia umieszczania postów