Moja subiektywna opinia:
Po pierwsze chciałbym ostrzec, że dostępność towarów podawana na stronie tego sklepu najczęściej w postaci tekstu "Produkt na zamówienie - czas dotarcia do naszego magazynu: 1 dzień roboczy od złożenia zamówienia!" to czysta fikcja, mająca na celu tylko i wyłącznie przyciągnięcie klienta.
Zamówienie złożyłem 14.07.2011, tego samego dnia je opłaciłem przelewem, dotarło do mnie po wielu prośbach i interwencjach z mojej strony - 01.08.2011!
Po drugie - jakość obsługi klienta, chęć do kontaktu, informacje dla klienta stoją w tym sklepie na bardzo niskim poziomie. Zamówienie tak się opóźniało i zero kontaktu ze strony sklepu, to ja musiałem wydzwaniać (bo o odpowiedzi na emaila pomarzyć można), dowiadywać się co się dzieje i otrzymywać kolejne (niesprawdzone) zapewnienia że "już już niedługo wysyłamy" po czym kolejny obiecywany termin mijał... I to przy dość dużym zamówieniu na kilka tys. zł, strach pomyśleć jak traktują klientów z drobniejszymi zamówieniami.
Ogólnie - dobre ceny, fikcyjna dostępność towaru, kiepska obsługa klienta, czyli choć było to nie pierwsze moje zamówienie w tym sklepie, to tym razem na pewno ostatnie.