Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: Spadanie przedmiotów i takie tam :).

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    można z tego zdania wysnuć wniosek że ciężkie telefony "nabierają większej prędkości czyli spadają szybciej" niż lekkie telefony - był kiedyś taki facet co rzucał różne przedmioty z krzywej wieży w Pizie, pomimo różnej wagi spadały tak samo, o mało go później nie ubili ale się ukorzył i odwołał swoje błędne poglądy - trzeba uważać bo od takiego zdania niedaleko do płaskiej ziemi na słoniach i żółwiu.
    Dzisiaj rowniez za twierdzenie ze dwa dowolne przedmioty zrzucone z wiezy w Pizie spadna w tym samym czasie nalezałby sie stos, albo przynajmniej pała z fizyki.
    Jako uzytkownik N8 pragne jedynie wyrazic opinie, ze ja cudownosci jej aparatu nie zauwazam. Wg mnie jest bardzo slaby a wszystkie przepiekne zdjecia pokazywane jako jego mozliwosci, sa pokazaniem mozliwosci fotoszopa i grafika komputerowego ,ale na pewno nie ajfona z napisem Nokia N8.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Dzisiaj rowniez za twierdzenie ze dwa dowolne przedmioty zrzucone z wiezy w Pizie spadna w tym samym czasie nalezałby sie stos, albo przynajmniej pała z fizyki.
    Jako uzytkownik N8 pragne jedynie wyrazic opinie, ze ja cudownosci jej aparatu nie zauwazam. Wg mnie jest bardzo slaby a wszystkie przepiekne zdjecia pokazywane jako jego mozliwosci, sa pokazaniem mozliwosci fotoszopa i grafika komputerowego ,ale na pewno nie ajfona z napisem Nokia N8.
    nie mówiłem o dowolnych przedmiotach, wydaje mi się że rozumiesz sens tego co powiedziałem, też uważam że fizyków należy palić w końcu to jakieś wymysły są, każdy wie że ciężkie przedmioty spadają szybciej niż lekkie.

Nie mam n8 ani ajfona ale wiem co może photoshop, więc nie jestem zdziwiony.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    nie mówiłem o dowolnych przedmiotach, wydaje mi się że rozumiesz sens tego co powiedziałem, też uważam że fizyków należy palić w końcu to jakieś wymysły są, każdy wie że ciężkie przedmioty spadają szybciej niż lekkie.
    Kiedyś na lekcji fizyki nauczycielka zapytała nas, co jest cięższe, kilogram ołowiu, czy kilogram pierza? Na rezolutną odpowiedź klasowego kujona, że i to i to waży przecież tyle samo, równie rezolutnie odrzekła - zasadniczo masz rację, ale zrzuć sobie na jedną nogę kilogramowy kawałek ołowiu, a na drugą, kilogramową poduszkę...

Kiedyś na wyjeździe krajoznawczym robiłem zdjęcia nokią N70 i wyszły rewelacyjnie...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Uprawnienia umieszczania postów