Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kursy fotografii dziecięcej dla Mam w wakacje

Domyślnie Kursy fotografii dziecięcej dla Mam w wakacje

Akademia Fotografii Dziecięcej w lipcu i sierpniu zaprasza Mamy z całej Polski na kolejne edycje internetowych kursów fotografowania dzieci. Start kolejnych kursów 29 lipca oraz 5 sierpnia.

Internetowe kursy fotografii dla Mam organizowane przez Akademię, to wyjątkowy projekt, w którym bierze udział już ponad 900 kobiet z całej Polski.

Najnowsze opinie Mam o nauce w Akademii Fotografii Dziecięcej: http://www.akademia-fotografii-dziec...rnetowych.html

Jak wygląda nauka?

Droga Mamo,
    Kursy w Akademii Fotografii Dziecięcej mają charakter e-learningowy. Każda z części kursu to osobny materiał, składający się z kilku rozdziałów, które wzbogacą Cię o nowe pożyteczne umiejętności. Zawarte w kursach treści będziesz mogła od razu wykorzystać w praktyce.
    Podczas kursu instruktor omówi każde nadesłane zdjęcie i da praktyczne wskazówki dotyczące właściwej kompozycji i ekspozycji fotografii Twojego dziecka.

Czego się nauczysz?

Kursy w Akademii stanowią komplementarną całość, a to oznacza, że zostały stworzone w taki sposób, aby wzajemnie się uzupełniały, a ostatecznie kończyły się zdobyciem umiejętności na poziomie profesjonalnym.

Poszczególne kursy dla mam to:
    • Wprowadzenie do fotografii dla Mam
    • Zakup sprzętu amatorskiego i półprofesjonalnego
    • Fotografia dziecięca dla mam cz. I
    • Sekrety fotografii emocjonalnej (NOWOŚĆ)
    • Fotografia dziecięca dla mam cz. II
    • Fotografia portretowa w przykładach
    • Obróbka i publikowanie zdjęć w Adobe Lightroom

Szczegółowy terminarz i zapisy na kursy pod adresem: www.akademia-fotografii-dzieciecej.pl

Domyślnie

Dlaczego tylko dla mam?
    canon, olympus

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tak strzelam ... bo tylko Mamy są tak naiwne by dać się na coś takiego naciągnąć? To tylko moje dywagacje ale ja się nie znam.
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Domyślnie Kursy fotografii dziecięcej dla Mam od postaw

Akademia Fotografii Dziecięcej zaprasza Mamy z całej Polski na kolejne edycje internetowych kursów fotografowania dzieci. Start kolejnych kursów 7 i 14 października

Internetowe kursy fotografii dla Mam organizowane przez Akademię, to wyjątkowy projekt, w którym bierze udział już ponad 1000 kobiet z całej Polski.

Najnowsze opinie Mam o nauce w Akademii Fotografii Dziecięcej: http://www.akademia-fotografii-dziec...rnetowych.html

Jak wygląda nauka?
    Droga Mamo,
    Kursy w Akademii Fotografii Dziecięcej mają charakter e-learningowy. Każda z części kursu to osobny materiał, składający się z kilku rozdziałów, które wzbogacą Cię o nowe pożyteczne umiejętności. Zawarte w kursach treści będziesz mogła od razu wykorzystać w praktyce.
    Podczas kursu instruktor omówi każde nadesłane zdjęcie i da praktyczne wskazówki dotyczące właściwej kompozycji i ekspozycji fotografii Twojego dziecka.

Czego się nauczysz?
    Kursy w Akademii stanowią komplementarną całość, a to oznacza, że zostały stworzone w taki sposób, aby wzajemnie się uzupełniały, a ostatecznie kończyły się zdobyciem umiejętności na poziomie profesjonalnym.
    Wiele z naszych fotografujących Mam rozpoczęło już karierę Fotografa Dziecięcego. Efekty ich pracy możesz zobaczyć na stronie www.sesjefotograficzne.info

Poszczególne kursy dla mam to:
    • Wprowadzenie do fotografii dla Mam
    • Zakup sprzętu amatorskiego i półprofesjonalnego
    • Fotografia dziecięca dla mam cz. I
    • Sekrety fotografii emocjonalnej
    • Fotografia dziecięca dla mam cz. II
    • Fotografia portretowa w przykładach
    • Obróbka graficzna domowej sesji w przykładach (NOWOŚĆ)
    • Obróbka i publikowanie zdjęć w Adobe Lightroom

Szczegółowy terminarz i zapisy na kursy pod adresem: www.akademia-fotografii-dzieciecej.pl

Dla mam, które podczas rejestracji wpiszą kod: czas nauki, niespodzianka w postaci 5% rabatu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A czemu nowy wątek?
    Nie można się dopisać do istniejącego z tą reklamą?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Chciałem zerknąć na ceny i wyskoczyło mi takie coś

Akceptować?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Akceptować?
    Tylko pod warunkiem że zostałeś w ostatnim okresie mamą.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

ehh tych warsztatow akademii i innych naciagaczy to ostatnio sie porobilo jak grzybow...

Uprawnienia umieszczania postów