No to ja zamiast bana albo warna,proponuje połączyć z jakimś innym wątkiem.Sorry za bałagan.
Nie mam rzeczy niemożliwych dla ojca dyrektora i jego sekty, zwanej radio Ma Ryja.Na takiego to sobie mogą zbierać do końca świata i jeden dzień dlużej
To Maybach Exelero wyprodukowany na życzenie szefa Fuldy w jednym egzemplarzu. Nie do kupienia![]()
![]()
![]()
Porównanie moim zdaniem "trochę" nie trafione, ciężko porównywać kaprysy i zachcianki jakiegoś palanta z tragedią narodową.W to, że Katyń nie istniał też jeszcze wierzycie?
Ja porównuje kłamstwa. Jakiś palant powiedział coś o "Maybachu" i palanci w całym kraju powtarzają.
PS. Przepraszam za przyjęcie Twojego stylu.
Tu już wkroczyliście na śliski grunt dyskusji o przekonaniach.
Nemeo nie potrafi udowodnić "że miał".
Tomasz również nie potrafi udowodnić "że nie miał".
Remis.
Ostatnio edytowane przez kocis ; 05-01-2006 o 10:46
Jeśli nie jest, to nie trzeba udowadniać.
Jeśli jest, to udowadnianie nie ma sensu.
A co do negatywnych opinii Ojcu Radia Maryja. Swoimi poglądami przyczynia się chwalebnie do zwiększania podziałów. Pod płaszczykiem miłości przemyca nietolerancję. I żeruje na naiwności. Na własne oczy widziałem Imperium w Toruniu. A RM słucham, szczególnie rozmów niedokończonych z politykami i ekspertami. Zgroza! Toż to nawoływania do krucjaty. Nie w ten sposób należy uczyć katechzmu.
Ale cóż, moja opinia na pewno nie wpłynie na losy RM. Choć osobiście jestem wrogiem głoszonych tam poglądów. I dla jasności dodam, że o Katyniu dowiedziałem się na oficjalnej (w szkole) lekcji historii w 1974r. Miałem szczęście do odważnych i mądrych nauczycieli. Napisałem to w odpowiedzi na inwektywę z postu nr 23. Zestawienie pamięci Katynia z przekrętami Rydzyka są niegodne. Ale często się niestety słyszy taki uproszczenia.
Chyba nie myślałeś że Maybach jast zarejestrowany na Rydzyka, / można mu dużo zarzucić, ale nie to że jest skończonym durniem / oficialnym właścicielem jest napewno jakaś tam fundacja, firma, czy poprostu podstawiony klient, dlatego oficialnie Rydzyk nie ma żadnego Maybacha.Jaki remis? Chyba nie trzeba udowadniać, że ktoś nie jest wielbłądem?
DOKŁADNIE !!!Napisałem to w odpowiedzi na inwektywę z postu nr 23. Zestawienie pamięci Katynia z przekrętami Rydzyka są niegodne. Ale często się niestety słyszy taki uproszczenia.