Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Problem ze stroną www

Dopiero zaczyna

Domyślnie Problem ze stroną www

Witam mam problem ze swoją stroną korzystam z gotowego i bezpłatnego stylu strony we flashu ale zauważyłem że dużej ilości osób wyświetla się ona nie prawidłowo, są u nas jacyś spece od www ? ( źle wyświetla się tytułowy obrazek który zarazem jest menu strony i ludzie nie wchodzą dalej )
    ps. nie zależy mi na odwiedzaniu przez was linka bo jestem nr 3 na pozycjonowanej lokalizacji tj tarnów zależy mi na naprawieniu usterki pozdrawiam www.jedenraz.pl

Początki nałogu Awatar OrzelPiotr
    Miasto
    St-ce

Domyślnie

Flash ma to do siebie, że nie wszystkie przeglądarki otwierają go prawidłowo, dodatkowo często skutecznie przeszkadzają blokery reklam. Najlepszą opcją jest dodanie do strony wersji bez flasha.
    7D+BGE7, 10-22, 24-105L, 100L, 70-200L II, TCx2III, 580II.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Wiem ale sprawdzałem u siebie na komipe i we wszystkich popularnych działa dobrze ie,ff,safari,opera i chrome a dzis bylem u znajomej i lipa pod ie i pod ff może to kwestia rozdzielczości ekranu czy czegos podobnego

Początki nałogu Awatar Adlatus
    Miasto
    Puszczykowo

Domyślnie

Twoja stron www to wizytówka Twojej firmy i pokaz umiejętności twórczych (zdjęcia) i organizacyjnych (działająca stron w każdej przeglądarce i na każdym systemie lub urządzeniu). Zainwestuj parę parę setek PLN w porządna stronę (zleć zrobienie jej specjaliście), bo to co teraz prezentujesz skutecznie zniechęci każdego klienta.

Zrobienie serwisu www zgodnie z zasadami SEO, SEM i przetestowanie jej działania na wielu przeglądarkach, systemach i urządzeniach to zadanie dla fachowca. Jeżeli serwis ma przynosić dochody zapłać za wykonanie serwisu a będziesz miał szanse na klientów którzy tobie zapłacą.

Bywalec Awatar chuba
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adlatus Zobacz posta
    Zainwestuj parę parę setek PLN w porządna stronę (zleć zrobienie jej specjaliście), bo to co teraz prezentujesz skutecznie zniechęci każdego klienta.
    Dobra strona kosztuje parę tysięcy - niestety. Sam przerabiałem w dwóch firmach opcje ze stronami robionymi przez freelancerów za kilkaset zł (700-800zł). Efekt tego jest taki, że bym musiał o 800 zł mniej dołożyć do dobrej strony. Generalnie rynek freelancerów za kilkaset zł jest kulawy i ich produkty (strony, reklamy itp.) nadają się co najwyżej do amatorskiego stosowania a nie do profesjonalnej firmy
    Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Początki nałogu Awatar Adlatus
    Miasto
    Puszczykowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuba Zobacz posta
    Dobra strona kosztuje parę tysięcy
    dobra strona kosztuje tyle na ile strony się umówią
    Cytat Zamieszczone przez chuba Zobacz posta
    Generalnie rynek freelancerów za kilkaset zł jest kulawy i ich produkty (strony, reklamy itp.) nadają się co najwyżej do amatorskiego stosowania a nie do profesjonalnej firmy
    napisano "szukajcie aż znajdziecie", wykorzystując jako bazę gotowe systemy CMS można, za pomocą dodatkowych modułów, tanio dostosować serwis do potrzeb zamawiającego. Jak klient wymagający (marudny) to kilka tysięcy jest ceną za stracony czas na niekończące się poprawki, ale jeżeli od początku wiadomo do czego dążymy to cena może być dużo niższa.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Wszystko fajnie ale żeby zrobić w miarę sensowną stronę trzeba wyładować co najmniej 3 tyś zł a jak bym je miaił to bym kupił nowe szkło a nie ładował w stronę, muszę wymyślić cośinnego dzięki za porade dopiero zaczynam z zarabianiem na fotografii

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Skorzystaj z bezpłatnego szablonu strony bez flasha.
    Choć to też nie gwarantuje, że wszędzie będzie się tak samo wyświetlać. Ale przynajmniej generalnie JAKOŚ się wyświetlać powinno.
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Bywalec Awatar KrzysiekT
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Żeby zarobić, trzeba zainwestować. W wypadku strony na start od 3 klocków za stronę typowo pod Ciebie, na OpenSourceowym CMSie można uciąć parę stówek, jeżeli tak dogadasz się z agencją.

Z doświadczenia, stronę możesz mieć nawet za 10 tys. zł. I tak najważniejsze jest dobre SEO. W branży ślubnej jest to wyjątkowo trudne (co za tym idzie kosztowne).

Pracuję jako frontend-developer od 3 lat. Najmniejsza linia oporu to wordpress i jakiś styl za 30 USD z themeforest.net. Potem ładnie można to modyfikować i dopracowywać, a i tak trendy zmieniają się średnio co pół roku.
    Ostatnio edytowane przez KrzysiekT ; 26-07-2011 o 19:15
    Pozdrawiam, Krzysztof

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysiekT Zobacz posta
    Żeby zarobić, trzeba zainwestować. W wypadku strony na start od 3 klocków za stronę typowo pod Ciebie, na OpenSourceowym CMSie można uciąć parę stówek, jeżeli tak dogadasz się z agencją.

Z doświadczenia, stronę możesz mieć nawet za 10 tys. zł. I tak najważniejsze jest dobre SEO. W branży ślubnej jest to wyjątkowo trudne (co za tym idzie kosztowne).

Pracuję jako frontend-developer od 3 lat. Najmniejsza linia oporu to wordpress i jakiś styl za 30 USD z themeforest.net. Potem ładnie można to modyfikować i dopracowywać, a i tak trendy zmieniają się średnio co pół roku.
    to brzmi sensownie nawet kiedyś miałem bloga na wordpessie chyba przeniose fotki na bloga z jakims sensownym stylem - dzieki

Uprawnienia umieszczania postów