70. duzow wiecej emocji i dramatyzmu niż 69. ale liczba gorsza wiec sie wyrownujeŚwietna robota
![]()
Komentujesz zdjęcie powiedz co ktoś źle zrobił żeby robił coraz lepsze
Oglądam galerie i czytam komentarze i widzę, że jeszcze mnóstwo nauki przede mną. Ale jestem cierpliwy i pełen zapału. Może niebawem też będę miał czym się pochwalić!
Najlepszy wzór CV znajdziesz we własnej głowie!
pomocnik12 tylko kilka osób na tym forum naukę ma za sobą i chwalą się nowymi nabytkami fotografowanymi przed swoim obiektywem reszta i w tym i ja cały czas się uczymy i pewnie do końca życia będziemydzięki że wpadłeś zapraszam częściej a tym czasem lecimy dalej z moimi wypocinami ...
Kolejny koncert kolejny zespół kolejna galeria tym razem Hellhaim
78.
79.
80.
81.
jak się spodobają pokażę kolejne ...
Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...
Kolejny koncert kolejne ciężkie zadanie Hard Rock Cafe, wiem już napewno bez lampy nie ma po co tam iść chciałem spr. sigmą bez lampy tym razem poraz kolejny no nic efekty takie jak na obrazkach ... zachęcam do obejrzenia.
Finał konkursu Hard Rock Rising grupa Leash Eye
82.
83.
84.
85.
86.
może teraz ktoś coś napiszezobaczymy ...
Pozdrawiam serdecznie
Z koncertówek moja uwagę zwróciły 43, 60, 77, 81, 82, 85.
To chyba najlepsze zdjęcia z tych, które zaprezentowałeś mimo, że do każdego mógłbym mieć jakieś zastrzeżenie. Nie będę pisał jakie, bo od takich rzeczy to bywa tu Micles, lub jego naśladowcy. Możemy pogadac prywatnie, ewentualnie, kiedyś.
78 mnie rozbawiło, panowie wyglądają, jakby się "poobcierali w kroku". Świetnie uchwycony moment.
Ogólnie kadry, nawet tych "najlepszych zdjeć" nie do końca mi leżą. Trudno je oceniać, bo zwykle wynikają z indywidualnego widzenia świata, i na to się nie poradzi. Są jakby nie do końca opanowane. Brak w nich, albo ciekawszego kąta, albo symetrii, albo są za ciasne, albo nieuporządkowane.
Widać jednak duży postęp, w stosunku do zdjęc z poczatku tematu.
Fajnie, że nie zamknąłes się w gettcie fotografii ślubnej i próbujesz ogarnąć wszystko, co Cie otacza dookoła.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Fotografia ślubna to temat dodatkowy, i jak pisałem wcześniej to była tylko próba sprzętu i umiejętności zaraz po kupnie aparatu dzieki znajomym którzy się chajtaliwkręciłem się w koncerty ostatnio i póki co chce rozwijać tę sztukę fotografii naturalnie śluby się szykują w najbliższym czasie ale cały czas traktuję to wszystko jak dobrą zabawę i okazję do poznania wielu ciekawych osób, nigdy nie słuchałem rocka nigdy nie chodziłem na tego typu występy
teraz jest okazja i ciesze się z tego a że wpada dzięki temu kilka groszy cóż tylko się cieszyć, zdaję sobie sprawę że póki co moje zdjęcia nie są doskonałe ani odbiegają od stereotypów zdjęć koncertowych można powiedzieć ze są to bardziej arty portrety zespołów niż typowa fotografia koncertowa ... no ale cały czas się uczę tego i na ile mi sprzęt pozwala na tyle trzeba sobie radzić
![]()
jest motywacja jak kilkadziesiąt osób pochwali Cię za zdjęcie które zrobiłeś dla danego zespołu i z tego najbardziej się cieszę ... i gdy kolejne zespoły piszą do Ciebie z zapytaniem o wykonanie takiej sesji ... zobaczymy
Dzięki że wpadłeś i skomentowałeś bo jak widać ostatnio nikt nie skomentował ani jednego wrzutu ...
Pozdrawiam serdecznie