mozesz cos napisac o czasach , przyslonach i iso stosowanych w ostatnim wrzucie ?
Canon
60 bardzo dobry kadr. Dobrze uchwycona chwila.
To nie sa zle zdjecia tylko fatalna obrobka.Sadze ze powinienes skalibrowac monitor i zwrocic uwage na to jak widzisz zdjecia podczas obrobki(poszukaj troche w necie)a wiec obrobka powinna odbywac sie w dobrze oswietlonym pomieszczeniu.Patrzac na twoje zdjecia mam wrazenie ze lepiej wygladalby w Jpeg bez zadnej obrobki
68. ISO 6400 46mm f.28 czas 1/125
65. ISO 6400 17mm f.28 czas 1/40
i tak przy każdej max 1/125 min 1/30 przy tych setach w tych zakresach operowałem mniej więcej ....
strasznie tam ciemno i moje 2.8 szkiełka niestety okazały się za ciemne czas kupić 50mm 1.4
co do obróbki mi się podoba, niestety musiałem seta na B&W przerobić bo w kolorze nie wyglądało to zbyt dobrze za duże szumy 60D przy takim ISO przy tych szkłach to nie dobry pomysł ...
Dzięki za odwiedziny w niedziele kolejny koncerttak więc kolejna próba i zdjęcia do oceny ...
Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...
zdjęcia z meczu robione były dość dawno temu ... mam nadzieję że w tym roku będę miał ponownie okazję by coś pofocić w tym temacie, wtedy bałem się podbić ISO bardziej nie wiem czemu dlatego fotki miejscami ciemne wychodziły
Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...