Cytat Zamieszczone przez fafinek Zobacz posta
No i widzisz jaki ładny konik...
A zobacz jak smutno na Ciebie patrzy pewnie jest mu przykro że takie głupoty o sztuce się tutaj wypisuje :wink: Na obrazkach [136]-[139] widać dokładnie tyle ile trzeba. Ni mniej, ni więcej :-P

Cytat Zamieszczone przez olek.tbg Zobacz posta
...Tylko przy ostrzeniu zrobiłbym maske i nie ostrzył tych gałązek z dołu...
Ale on, zdaje się, podjadał sobie te listki. Myślisz, że takie zamaskowane by mu smakowały

Cytat Zamieszczone przez fafinek Zobacz posta
...A nie takie cudowanie z pastelami...
Kolory [136]-[138] to wina/zasługa użytego negatywu (Agfa vista wołana w serwisie agfy). Kolorów nie ruszałem...osobiście wolę kodaka, ale było zapotrzebowanie na landrynki.

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
... Mam nadzieję, że ci szybko przejdzie...
I tak, i nie. Ostatnio z braku czasu oglądam dość sporo krótkometrażówek Antonisza... i kusi, aczkolwiek nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Więc na chwilę obecną będzie spokój

* * *

Teraz trzy obrazki z Mazowsza. W zamyśle miały to być ujęcia wierzb płaczących, wiatraków i rozdarta sosna. Pogoda miała być dżdżysta, a już po drodze, aby wprawić się w odpowiedni nastrój zacząłem słuchać Chopina. Niestety przez pomyłkę zamiast polonezów wgrałem sobie nocturny, na domiar złego pogoda zrobiła się prześliczna, a na miejscu okazało się że wiatraki rozebrane, rozdarta sosna ścięta.... Roztrzęsiony (przez te nocturny) zdołałem wymodzić ino coś takiego...
Temat przewodni posta: Pani Jesień - kapryśna pani.

[141]

[142]

[143]

Ciekawe jaka będzie w tym roku?