Ja zamówiłem dwie taksówki aby jechały za mną i mi świeciły. To znaczy jedną ja i jedną kolega. Przejść się chcieliśmy trochę po powietrzu. Ale nie wytrzymali tempa. Za często stawaliśmy.
Ja zamówiłem dwie taksówki aby jechały za mną i mi świeciły. To znaczy jedną ja i jedną kolega. Przejść się chcieliśmy trochę po powietrzu. Ale nie wytrzymali tempa. Za często stawaliśmy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A kapelusz,co z kapeluszem? NIOSŁEŚ![]()
Zamiast nieść kapelusz lepiej udać się gdzie oczy poniosą. I nie wozić się taksówkami tylko wypożyczyć sobie konika i...wierzchem
[398]
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Konika to ja już mam jednego a nawet kilka. W kręgach zbliżonych do moich znajomych konik ten określany jest jako ( wpisz właściwe słowo na literkę „p” ) Co do kapelusza to dopiero na niego zbieram.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 12-01-2012 o 20:27
Konik nie jest kot...kot chyba nie jest na literę Pe
A pies? Pies nie jest konik.... Pies C....oooops.Co jo godom...więc czyżby pies
Konik cukrowy na złotą drogę mial skoczyć a tu konik kary a droga cukrowa.
Mam dziś wszystko pod górkę
ten pies też, sądząc z miny,,
Ostatnio edytowane przez janmar ; 12-01-2012 o 21:19
a ja myślę że Sergiusza konik tooo pasja coby nie napisać ciut brzydszego określenia na p:smile:
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Oj,kobieta nie zgadnie nigdy.Kobiety są jakieś innewpisz właściwe słowo na literkę „p”![]()
Ja to słowo znam,
ale cicho_sza.
Kojarzy się z kolcem
i też GO mam.![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ten pies jest nieprzepisowy chyba stąd niezbyt szczęśliwy. Ale ciekawe jak by był szczęśliwy jak by był zgodnie z przepisami na trzy metrowym stalowym łańcuchu.
Był taki rysuneczek Lengrena. Wykluwa się pisklaczek z jajeczka i piszczy: pi, pi, pi...piniędzy!![]()