Prorok jaki czy co....... a do tego świeci na niebiesko![]()
Prorok jaki czy co....... a do tego świeci na niebiesko![]()
Raz turysta (z aparatem) trafił na halę, na której wypasało się stado owiec pilnowanych przez dwóch baców. Podszedł do nich i śmiało zapytał (przecież to śmiały chłopak w końcu był): bacowie, czy to prawda że żyjecie z owcami? Ano prawda panocku - żyjemy. Odpowiedzieli ONIRozochocony fotografik zagaił dalej: a mogę i ja spróbować? A próbujcie - usłyszał odpowiedź
Chłopak spuścił spodnie, podjeżdża do owcy i hajda...a bacowie bekę kręcą
Skonsternowany młodzieniec pyta: ...ale o co chodzi, przecież powiedzieliście że żyjecie z owcami!
Ano żyjemy, żyjemy, ale ty wybrałeś najbrzydszą.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
A teraz coś z zupełnie innej beczki
[512] domowy areszt białego misia
Jestę fotografę
Ale banding- ile rozjaśniane?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W zasadzie niewiele, ino ISO12800 i naświetlane na tą rastrową lampę. Jest to hotel robotniczy z mordownią obok więc opcje statywowe odpadają w przedbiegach. Zresztą nie warto - ważne że pasuje do posta #438![]()
Jestę fotografę
Dzięki- tak tylko zapytałem z czystej ciekawości.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oj,ktoś jemu temu misiu krzywdę zrobił,mordownia obok, misio już kapelutek włożył, a tu zamknięte.Biedny miś on.
Krzywo na 513 a jest.Photoshopem bym wyprostował![]()