tak sobie patrzę... i się zastanawiam czy nie jesteś klonem Sergiusza i jego wątku galeryjnego![]()
tak sobie patrzę... i się zastanawiam czy nie jesteś klonem Sergiusza i jego wątku galeryjnego![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Mam podobne odczucia... (niestety).
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Nie czytałem jeszcze wątku od początku ale z tego co widzę na ostatniej stronie, to bardzo podoba mi się Twoje zdjęcie [144]
144 Toruń z tarasu widokowego? fajna miejscówka ale ciężko po nocy trafić
Ostatnio edytowane przez fotokor1 ; 13-09-2011 o 20:54
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Mi się z kolei bardzo podoba 146 - 144+145, toruńska klasyka, troszkę krzywa)
146 też super!
Nie wiem czy z tarasu, ciemno byłoTrafić dość prosto, od dworca PKP prowadzi wyasfaltowana, skąpo bo skąpo ale oświetlona droga.
Dzięki koledzy za komentarze, zdjęcia się podobały, ale Toruń to jedno z najpiękniejszych polskich miast (i mam do niego blisko). Jego piękno docenione jest nie tylko przez Was - wszak od 1997 roku znajduje się na liście Światowego Dziedzictwa Kulturowego i Naturalnego UNESCO [sorry za CapsLocka). W obrębie dobrze zachowanych murów miejskich - doskonale widocznych na zdj. [144] - znajduje się niezliczona (przeze mnie rzecz jasna) ilość zabytków, z czego pięć jest klasy zero, a pięćdziesiąt klasy pierwszej... klasy dwa i trzy pominę bo sam nie wiem ile tego jest... i chyba tylko Krakusy mają więcej...zabytków.
Uwielbiam się snuć po zabytkowych uliczkach Starego i Nowego Miasta.
[147]
[148]
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Miejscówka super - polecam........niezapomniane wrażenia dla fotografujących144 Toruń z tarasu widokowego? fajna miejscówka ale ciężko po nocy trafić
(i nie tylko) ......... :wink:
jacek_73 .... dz .... fotki z naszych miast są super .... tylko nie tnij po oczach ...... plisss....... Pzdr
Ostatnio edytowane przez Jago ; 17-09-2011 o 23:55
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L