Wizja bez tele jeszcze długo pozostanie piękną, ale mrzonką :-)
Ludzie wrzucają, bo protestują przeciwko głupotom co się w telewizji wygaduje. I długo będą jeszcze przyjeżdżać i wrzucać...[727]
...nie zważając na fakt, że obiekt jest chroniony (całodobowo)![]()
[727a]
Bonus: dzisiaj w Zbliżeniach o 18:30 mrożący krew w żyłach i wywołujący gęsią skórkę reportaż o złodzieju chusteczek higienicznych w pewnej sieci supersamów. Włos na plecach się jeży mechacąc przy okazji podkoszulek. TYLKO DLA LUDZI O STALOWYCH NERWACH.[728]
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
[729]
Miał być przyjemny akcent na uspokojenie, ale obiektyw zaczął mydlić i wyszło nerwowo??:
Jestę fotografę
Mydło w płatkach? A już myślałem że śnieg....Miał być przyjemny akcent na uspokojenie, ale obiektyw zaczął mydlić i wyszło nerwowo
Jestę fotografę
Chyba z czasem to i ja sobie takiego „mercedesa” sprawię. Ciekawe co on tam ciągnie bo chyba nie żarcie? Z jednej strony facet oszczędny sądząc po łatach na łokciu a z drugiej nierozsądny sądząc po coli. Jak można popitkę na słońce wystawiać?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Chyba z czasem to i ja sobie takiego „mercedesa” sprawię. Ciekawe co on tam ciągnie bo chyba nie żarcie?
Mmmmm.......Czytałem gdziś o takich terenówkach.Na dachu ma rozkładany namiot.
Stajesz rozkładasz,włazisz z kobitą i pijesz Coca Colę
Mówisz Sergiusz ze to Mercedes robi ? ,Wyślę maila po ofertę.Nie będę na starość czekał..
Czyli jednym słowem: wypas
[732] Na wypasie
Jestę fotografę
A ja mam takie pytanie: jak miałbyś wybrać kilka najlepszych zdjęć z wątku, to które by to były?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.