[608] joł ziom!
![]()
[608] joł ziom!
![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Z okazji dzisiejszego święta dla wszystkich strażaków...
[609]...z wyrazami szacunku
Jestę fotografę
[610] Młynówka
Jestę fotografę
oj Jacku bo Ty znowu zawyżasz poziom - gniotem tego zdjęcia to napewno nazwać nie można, mnie się bardzo podoba
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Spokojnie, gnioty produkuję w dalszym ciągu, zresztą...hmmm....co mi szkodzi? Pamiętasz zdjęcie z tego wątku pt. obietnica? Ma nr [296]...tam gościu wiesza kłódeczkę jako symbol obietnicy.
[611] kł0(a)dka
Te kładki zostały postawione zupełnie niedawno, ale obawiam się że kiedyś runą pod ciężarem złomu![]()
Jestę fotografę
nie pamiętam w jakim miastku ale gdzieś już się jakaś kładka wygięła od ich ciężaru, ciekawi mnie co dzieje się z nimi po rozstaniu, kluczyki w wodzie wymieszane![]()
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Po kładce to chyba kładem się jedzie?
...a pod wiaduktem z wiadrami, a po wiadukcie kondukt...kładami zabronili jeździć po kładkach bo się pokładały...widocznie męczące to dla nich było...
Jestę fotografę
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 05-05-2012 o 23:35
EOS - conditio sine Kwanon...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---