Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
dinderi, nie rób scen. Aczkolwiek jest w tym troszkę racji. Bardzo ciężko się odnieść do pojęć: taaakie zdjęcia, minimum poziomu, słabe foty. Ale zawsze do usług :-)
[499] minimum poziomu
[500] jak widać poziom jest strasznie nierówny, więc odrobinę go podniosę
[501] nie każdego muszą od razu kręcić niebieskawe skrawki drzewa, więc może coś 'żywszego' ?
[502] słaba fotka?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Na 499 jest za wysoki poziom. Obnizyl bym go i wyrównał.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Słabo u mnie z równaniem poziomów. Na szczęście od czasu do czasu uda mi się wyrównać do pionu. Wracam do tego co lubię najbardziej
[503] bydgoska impresja
Na zdjęciu widoczna kamienica przy ulicy Stary Port 1-3, której twórcą był wymieniany już w tym wątku Józef Święcicki. Dla przypomnienia zaległa rzecz, która czekała na realizację do dzisiaj. Po lewej popiersie architekta z jego domu przy Gdańskiej 63 (róg Cieszkowskiego) - po prawej głowa z Hotelu Pod Orłem.
[504] Józef Święcicki
Jestę fotografę
503 - czy przy okazji odwiedziłeś muzeum energetyki?
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Mówisz - masz :grin:
[507] a forest...
Jestę fotografę
503. Kamienica po lewej to też Święcickiego.W Bydgoszczy naliczyłem na razie 39 pięknot jego autorstwa ...
[508] Monstra Te esse Matrem
Jestę fotografę